facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Heimlund Bygg

Heimlund Bygg

Info

Vi satser for fullt på å levere kvalitet, fagkunnskap og solid håndverk.
Vi tar alle typer bygge oppdrag. Vi har sentralgodkjenning.

Historie

Vi jobber som et godt team som bygger trivsel så vel som fagkunnskap og stolthet for yrket. Vi legger nøyaktighet og prestisje i våre prosjekter. Vi er fleksible og mobile, og utfører oppdrag ute i distrikta så vel som midt i byen.

Vi har høy fokus på kvalitet og sikkerhet hos oss, og vi jobber selvsagt innenfor norske lover og regler for byggebransjen ved til enhver tid å holde oss oppdaterte på bransjens forskrifter, lover og regler.



"2010 var det Heimlund Holding, men i 2013 ble vi Heimlund Bygg AS grunnet pågang med bygging og vi ønsket å ha kontroll selv. Nå i flere år har vi utviklet oss innen bygg og kan kalle oss ett Byggefirma. Vi tar på oss oppdrag som er alt innen byggebransjen og har nå flere års erfaring. Heimlund Bygg AS ligger på Finnøy i Rogaland. Vi er nå blitt en del av Stavanger Kommune, vi tar på oss oppdrag på Finnøy, Rennesøy, Randaberg og Stavanger området.Vi bryr oss blant annet om god service, godt håndverk, pålitelige, god kvalitet, læring, yrkesstolthet og relasjonskvalitet. Vi arbeider daglig for å oppnå og/eller beholde våre verdier. Fornøyde kunder, fornøyde ansatte og gode underleverandører er svært viktig for oss i Heimlund Bygg AS."
Adresse: Kyrkjeskarvegen 182, 4160 Steinnes, Rogaland, Norway
Telefonnummer: 90700422
on.dnulmieh@nepse
By: Steinnes
Rute: Kyrkjeskarvegen 182
Postnummer: 4160


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler