facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Heimstaden Norge

Heimstaden Norge

Info

Vi deler inspirasjon og ideer for å bedre trivselen i hjemmet, og andre tips til deg som leier bolig. Vår visjon er å forenkle og berike livet ved å tilby omtenksomme boliger. Vi har også leiligheter til leie i Oslo, Asker, Bærum og Gardermoen, kont



"Heimstaden er et ledende boligeeiendomsselskap som tilbyr leiligheter til leie i Oslo og omegn. Vår visjon er å skape hjem med omtanke for en enklere og bedre hverdag – Friendly Homes. Vår forretningsidé er å anskaffe, utvikle og forvalte eiendommer. Gjennom en fullt integrert verdikjede jobber vi for å øke livskvaliteten til våre kunder, og tilby en trygg og god arbeidsplass for våre ansatte."
Adresse: Stensberggata 25, 0170 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 23 29 20 00
By: Oslo
Rute: Stensberggata 25
Postnummer: 0170


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: heimstaden oslo, heimstaden vaskeri, heimstaden fredensborg eiendomsselskap as, fredensborg kundeservice, heimstaden utleie, heimstaden vakttelefon, heimstaden kundeservice, fredensborg nybygg
Anmeldelser
Er det trangt om soveplassene eller dårlig stemning under Vaterlandsbrua om nattestid? Da kan kanskje heimstaden være stedet for deg. Det er mye av det samme, bare med varmt vann og vegger. Bli vekket midt på natten av amfetaminnaboen som ramponerer leiligheten sin…check. En pøl av inntørka spy i heisen som ikke blir vaska på et par uker…check. En annen nabo igjen som dritings følger etter kvinner i vaskekjelleren, så de låser seg inne i boden sin i frykt…check. Dyre priser…check. Ekstra regninger ved utflytting, etter at du har ringt faktureringsavdelingen deres og fått bekreftet av dem at du har gjort opp for deg…check. Eneste som mangler er et eget sprøyterom. Jeg visste ikke hva jeg gikk til, og skulle flytta ut lenge før i de 8 mnd jeg bodde der. Til alle med respekt for seg selv, STYR UNNA!
STYR UNNA! Uprofesjonelt og useriøst firma. Holdt på med bygging rundt vårt bygg siden innflytting i april. Fikk kompensasjon fra april til september. De lover og lover at de skal bli ferdige men blir ikke det. Det som skjer er at det går svært utover oss som leietakere. Selv om boligen ikke er i kontraktsmessig tilstand gir de ikke avslag/kompensasjon til arbeidet rundt vår enhet er ferdig. Er så ekstremt at leiligheten rister og det ikke går ann å oppholde seg i leiligheten. Det er urimelig at man skal betale full husleie når det er så mye som foregår her. Isåfall burde f.eks oppsigelsetid utgå. Støyet er så klart det som absolutt er mest belastende. Er heller ikke behjelpelige i forhold til at de har et fellesvaskeri som byggene kan disponere, som de stenger av grunnet arbeidet uten forvarsel. Mange som bor i disse byggene er avhengig av å kunne disponere dette vaskeriet. I vårt tilfelle sa megler på visning at det var plass til normal vaskemaskin på badet, det var det ikke. Vi var naive. Eksempel: I min mail fra Heimstaden står det følgende: "Dælenenggata 40 I Dælenenggata 40 pågår det fortsatt både konstruksjonsarbeider på loftet og fasadearbeider til og med første halvdel av oktober. All pigging av dekkeforkantene her er ferdig, så nå gjenstår den mindre støyende delen av jobben forskaling og støpning." MERK: dette er allerede utsatt og utsatt. «Til og med første halvdel av oktober», nå er vi i januar og det er forsatt svært belastende for vårt leieforhold her. Når de også må utføre arbeid på lørdag SAMT etter jobbtider langt på kveld som bryter med kontrakt hvor det er oppgitt mandag til fredag, så blir man sliten. Heimstaden fraskriver seg alt ansvar i mine dialoger med dem. Ikke noe trivelig å bo her og kan IKKE anbefale videre ettersom de ikke tar noe fra deg som leietaker seriøst.
Det er ikke vanskelig å forstå at mange skriver svært negative omtaler om deres opplevelser med Heimstaden. Det er et stort firma, de ansatte har varierende erfaring og kompetanse, det virker som at policy fra topplederne ikke alltid kommuniseres og stadfestes hos kundeservice og da kan det oppstå feil informasjon og frustrasjoner, policyen om å spare inn penger og heve husleie til maks tillatt beløp er forståelig i disse vanskelige økonomiske tider, men når man bor i gamle bygninger med behov for mer omfattende renovasjon, når My Home tjenesten ikke alltid fungerer optimalt, og når man opplever at man ikke får adekvat respons — ja, da blir man frustrert over å betale flesk for en leilighet hvis standard ikke er verdt prisen man betaler. Det er mange gode og flinke mennesker som jobber i Heimstaden Oslo. Og jeg har fått hjelp til det meste — etterhvert. Man må stå på, mase, ringe, skrive og muligens engasjere Leieboerforeningen eller en advokat. De ansatte setter pris på engasjement men klager og forslag bør vise at man ser situasjoner i sin helhet, også fra andre sider. Det samme gjelder toppledelsen. Jeg sendte e-post med flere spørsmål vedr. deres policy mht sikkerhet og årlig økning av husleie på maks tillat beløp, og fikk et fyldig svar tre timer etterpå. Det svaret delte jeg med kundeservice, slik at de kan bedre svare på disse spørsmål i fremtiden. Men husleien mange av oss nå betaler strider med standarden til leiligheten. Ved å kynisk øke husleie så mye fra år til år Heimstaden ødelegger både for seg selv og andre bedrifter hvis deres kunder blir borte fordi all penger går til husleie og mat. Da fremstår Heimstaden som grådig og kalde. Kanskje den nye husleielov vil hjelpe? Heimstaden bør virkelig analysere konsekvensene av å ha fått renomme som grådige og ikke solidariske.
Vi leier 2 lokaler i fredensborgvein siden 2011, før hadde vi mye problemer med renhold, vaskeroom, elektriske problem,ikke riktig leietakere Men i de siste perioden Vi merket en endring og stor forskjell i servisen til bygget når det gjelder renhold og stor oppmerksomhet fra den ansvarlige vaktmister. Nå har vi den best bygg i sentrum og fornøyde med vaktmester som er ansvarlig nå. Takk for heimstaden.
Heimstaden er profesjonelle, gir god service, standard på leiligheten er veldig god og fellesareal er, så godt som alltid, godt vedlikeholdt og rent. Vi har fått super service siden vi flyttet inn og får alltid et smil fra de ansatte. Beliggenhet på utvalget av boliger i Oslo er veldig bra.
Heldigvis har jeg hatt nesten ingen problemer, men husleien min har økt altfor mye at jeg må flytte ut. Først betalte jeg cirka 12.500 da jeg flyttet inn 2021, nå må jeg betale nesten 16.000! Jeg fikk ingen advarsel om økningene heller.
Flytta inn for 9mnd siden. Ga de da 5stjerner. Bare løgner ift oppussing og hvor lang tid det tar. Ingen forståelse for beboerne overhodet. Støv i alle ganger, boder og fuktskader som de nekter utbedre, bare nekter for at det er der selv da man har bevis. Eneste ålreite er vaktmestern ellers hadde de ikke fått 1 stjerne engang. Styr unna. Problem utleiere som tar høyeste leia men du får ikke det du skal ha/ ting er ikke i orden. Sprekker i veggene og fuktskader på veggene i leiligheten. I tillegg setter de opp leia etter 1år selv med masse problemer i gården, derfor de promoterer med leiekontrakter aom ikke går ut på dato - dette fordi da kan de sette opp husleia hvert år med ca 1000kr per mnd. Hårreisende. 1 fungerende vaskemaskin og 1 tørketrommel på 60leiligheter. Også vaskerommet fylt med støv fra oppussing
En utleier som dessverre kun er opptatt av penger og lite interessert i kundeservice eller å opprettholde noe form for godt omdømme. Råder alle til å styre unna Heimstaden. Eneste positive er vaktmester som alltid har vært i godt humør og svært behjelpelig.
Bodde i fredensborgvein 22 i 2 år må, jeg veldig fornøyd med dette stedet.veldig rolig og fin bygg, har 3 vaske maskiner og 3 tørke i vask romet feilen bli korrigert fort av vaktmester hvia det skjer, samme i heies servis 24 timer. Enbefaler
Heimstaden er noen ekstremt kyniske å utspekulerte folk ledet av Ivar Tollefsen, som er en av de mest usmakelige menneskene du kan komme over. De burde straffeforfølges på høyeste plan og rett og slett fengsles…
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Heimstaden Norge med offentlig transport


Frydenlund 180 meter
11N
19N
1N
2N
FB2
FB5A
FB5B
Frydenlund 180 meter
17
18
19
Stensberggata 290 meter
33
37
Holbergs plass 300 meter
17
18
19
Radisson Blu Scandinavia 310 meter
FB2
FB5
FB5A
FB5B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Heimstaden Norge. Stensberggata 25 kart bykart, satellitt visning. Heimstaden Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Heimstaden Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Heimstaden Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler