facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helgøysund Marina

Helgøysund Marina

Info

Båtfolk har brukt Helgøysund som en naturlig møteplass i mange år. Her treffer du alltid noen du kjenner, eller noen du kan bli kjent med.

Adresse: Helgøysund, 4170 Finnøy
Telefonnummer: 51710374
By: Finnøy
Rute: Helgøysund
Postnummer: 4170



relaterte søk: helgøysund marina web, helgøysund hytteutleie, webkamera helgøysund marina, eriksholmen marina, helgøysund marina åpningstider, skartveit kamera, helgøysund joker, helgøysund restaurant
Anmeldelser
Koselig marina med yrende båtliv. Butikk og restaurant/kaffe som har alt du trenger. Egen lekeplass og med gråtass som har fått oppgradering med ny farge i rosa.
Fin plass ved båthavna. Butikk like ved. Litt tungvindt med å få fylt vatn. Måtte hente vatn ved flytebrygge. Stille og roleg
I Ryfylket, Norges flotteste skjærgård, finner du Helgøysund, en svært beskyttet havn med alle fasiliteter Inklusive gode drivstoffpriser. Absolutt verdt noen dager på brygga for å nyte båtlivet.
For de som er på båt tur, er dette en perfekt destinasjon. Både store og små finner noe interessant her. God mat og drikke også.
Det er en veldig fin og rolig plass. Man kan legge til båten. Det er en lokal joker butikk med hyggelige ansatte. Også er det en liten badeplass som ungene kan kose seg med hvis været tillater det da. Man kan også gå tur i området.
Fin badeplass. Grei mat men dyrt nok. Joker butikk med det meste. Greie båtplasser men mye trafikk
Fin Marina som passer for hele familien. Ekstra kjekt for ungene med vanntrampoline og en liten sandstrand. Her ligger du godt fortøyd, med litt lav flytebrygge. Mulighet til å leie deg en hytte for natten. Matbutikk og resturant et steinkast fra båten. Tips- Legg til med bauen ut eller ta med en kasse å trå på for ombordstigning. Her er det plass til mange men en populær plass så kom tidlig hvis du kan.
For å si det sånn, så er de fleste stedene i Ryfylke fantastiske i det været vi har hatt denne pinsen. Men den servicen og hyggelige betjeningen som vi har blitt oppvartet med har medvirket til at helgen har vært helt strålende, og en helg vi kommer til å huske lenge.
Perle av en plass! Om du enten kommer til vanns eller lands, blir du møtt av en ro - og herlige smil av fastboende, besøkende og ansatte.
Familievennlig marina med gode fasiliteter. Badeplass med badetrampoline og sandstrand. I 2020 var det 200 for en natt inkludert landstrøm.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler