facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helgelandssykehuset Mosjøen

Helgelandssykehuset Mosjøen
Adresse: Mosjøen, 8661 Mosjøen, Norge
Telefonnummer: 75 66 00 00
Stat: Nordland
Distrikt: Vefsn
By: Mosjøen
Postnummer: 8661


Nærliggende lignende selskaper
Helgelands sykehuset mosjøen. Helgelands sykehuset mosjøen. 29 meter Helt forferdelig ikke rullestol selg! Jeg ville ha rollestol. En stjerne.
Anmeldelser
Var til Operasjon for nyrestein etter mislykket operasjon i USA. Trivelige, profesjonelle og ikke minst meget kompetente utøvere innen medisin. Har mye mindre ubehag etter denne operasjonen enn den jeg hadde ved et stort sykehus i USA. In the words of Borat; Grrrreat success. Trygg og trivelig. Skrevet av helgelenning mann i 50 åra.
Vil gjerne takke for forbilledlig og betryggende behandling, både på legevakta lørdag 5. juni, av hyggelig turnuslege og på akuttmottaket mandagen etter, av et team ansvarsbevisste helsearbeidere. Men Vefsn kommune bør besørge bedre skilting til legevakta.
Går utrolig hurtig å komme i kontakt med nevrologisk poliklinikk sitt kontor. Tar gjerne inntil 2-3 dager før nevrolog ringer meg. Dette skyldes få ansatte nevrologer og mange pasienter. På sykehuset er ganske lett å finne frem til rette avdeling/kontor. Lett å komme til sykehuset med tog og buss. Det som gjør at jeg ikke gir 5 stjerner er at kantina har begrenset utvalg av matretter og stenger tidlig.
Hm... Fikk 3 faktura etter vi var på undersøkelse begge to. Den fra Røntgen skal betales til Helgelandssykehuset Mosjøen og de 2 fra Poliklinikken her i Mosjøen skal betales til Mo i Rana.... Bare jeg som undret på det der...
God service,vennlig personale,utmerkede leger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler