facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helleren

Helleren
"To fraflyttede hus fra 1700- og 1800-tallet. De står under selve fjellet, som beskytter dem mot nedbør. Det har vært fast bosetning i Helleren siden 1600-tallet."
Adresse: Kommune Sokndal, Zwischen Egersund und Flekkefjord , Flekkefjord 4400, NO
By: Flekkefjord
Husnummer: Kommune Sokndal, Zwischen Egersund und Flekkefjord
Postnummer: 4400relaterte søk: Huset i fjellet, Hauge i Dalane, Jøssingfjord trapper, Jøssingfjord hus, Jøssingfjord Vitenmuseum, Under helleren, Titania Jøssingfjord, Jøssingfjord industri
Anmeldelser
Helleren og Jøssingfjord i seg selv er en veldig vakker plass med mye historie. Jeg har mange gode barndomsminner herifra siden familien min er ifra Jøssingfjord. Jeg synes at Helleren har tapt seg litt etter at det ble en populær turistattraksjon, fordi de bygger mye rundt noe som tar bort en del av sjarmen med plassen. Noen ganger burde ting få lov til å stå uten at man skal endre så mye, for da tar man bort det som er unikt med en plass som dette.
Fantastisk unikt sted Må oppleves.. sjølv om veiene dit er «unike» ogBesøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Flott sted som er verdt å besøkeBesøkte stedetPå en helgedagVentetidIngen ventetid
Flott sted å stoppe, spesielt at det har bodd folk der til 1920, under den klippen. Det røde huset var stengt for besøk , men det hvite var åpent, men det var ikke så spennende inne.
Morro å se hvordan det var før i tiden. De 2 gamle husene under fjellsiden er utrolige. Og fødestedet til Mysil Bergspretten:-
Veldig flott infosenter. Ett must stop på nordsjøveien
Lett tilgjengeleg attraksjon køyrer til ein stor parkeringsplass og rusler over ei bru og bortover ein kort sti. Kjekt at ein kan gå inn i husa. Her kan ein lett drømme seg vekk til riktig gamle dager. Her er ein liten kiosk berre om sommaren? og eit "festival-toalett" Synd å sjå at folk driv hærverk og ikkje kan respektere desse over 200 år gamle husa. Litt ukoselig med industriområde like ved.
De to små husene under steinhyllen innerst i Jøssingfjorden. Husene fra tidlig 1800 tall står alltid åpne slik at alle kan inn å se seg om. Det sies at det har vært bosetning på Helleren siden steinalderen, det er informasjonstavler i og rundt husene.
Flott sted. Geoparken med helleren bør en virkelig stoppe innom! De små husene under helleren er som tatt ut av et eventyr. Ser ut som en litt uvirkelig filmscene. Man kan gå inn i husene. Interessant geologisk info på stedet. Vel verdt et besøk! :
Jeg stopper alltid her når jeg er på disse trakter. Helleren er et fascinerende sted og det er utrolig at folk har bodd her inne i dalen under dette fjellmasivet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Helleren.

Flekkefjord museer

åpningstider, plassering. Kommune Sokndal, Zwischen Egersund und Flekkefjord hvordan komme seg rundt. Helleren adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Helleren. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Helleren med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler