facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helleveien Bakeri Konditori

"Kafe/konditori/bakeri/kaffedrikker"
Adresse: Jægerbakken 35 , Bergen 5042, NO
Telefonnummer: 55 25 61 92
By: Bergen
Rute: Jægerbakken 35
Postnummer: 5042


Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Her stod det 4 jenter i disken alle bordene var fulle av glass og skitne tallerker.Eg venta 15 minutt på en latte var heller ingen andre.Latten var kald.Bestilte eit rundstykke med ost det ville hun ha 110 kr for da sa eg nei takk.Da såg alle som jobba surt på meg..Så nå sitter eg med kald latte her ute i sola.Ellers en fin dag i Bergen .Styr unna denne plassen som ellers ligg fint til i christian M gate i Bergen
Varm atmosfære, med sentral beliggenhet rett ved siden av tinghuset. Alt i disken ser kjempe fristende ut. Marsipankaken smakte fortreffelig og kaffen var grei.
Baguette med laks og en kopp kaffe. Meget godt brød, men litt tam smak på laksen. Kaffen var god. Trivelig sted for en matbit.
God mat litt høye priser
Tørr, liten baguette med minimalt av pålegg til 63 kroner. Ikke mye verdi for pengene her i gården. Lokelet var også veldig trangt så det ble litt ukoselig med folk sittende oppå hverandre. Til sammenligning hadde jeg fått dobbelt så mye mat og en brus for samme sum på Kiwi.
Bestilte en glutenfri eplekake, og fikk en tørr kake med masse mugg inni. Etter jeg gikk å sa ifra om det til de ansatte fikk jeg etter en stund pengene tilbake for kaken. Men ikke noe beklagelse eller unnskyldning. Dårlig kundeservice.
OK bakerbutikk med lite konditori, også uteservering
Kunne vært blidere ansatte
Veldig god matt. Godt ansatte
Byens beste brød.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler