facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hellviktangen Kafé/restaurant

Hellviktangen Kafé/restaurant
"Hellviktangen Kunstkafe - rett ved sjøen, en kort båttur fra byen. Stor terrasse, økologisk mat. Selskapslokaler, bryllup, firmafester, restaurant, galleri, konserter. Huset er en vakker jugendvilla i friområde med park, badestrand og egen brygge."
Adresse: Hellvikalleen 60 , Nesodden 1450, NO
Telefonnummer: 66 96 01 70
By: Nesodden
Rute: Hellvikalleen 60
Postnummer: 1450



relaterte søk: hellviktangen båt, hellviktangen åpningstider, hellviktangen bryllup, hellviktangen pris, hellviktangen historie, hellviktangen bryllup pris, hellviktangen meny, hellviktangen program
Anmeldelser
Autentisk og sjarmerende sted med nydelige omgivelser men begrenset meny og temmelig upraktisk arealløsning innendørs, som gjør alt fra bryllup til konsertopplevelser litt oppstykket og delt. På sommeren er stedet derimot perfekt med gode utendørsløsninger som er åpne og oversiktlige samtidige som stemningen er privat og koselig!
Perfekt sted for en søndagsutflukt! Super mat, hyggelig betjening og fine omgivelser. Her er det bare å nyte solen, og ta et bad i sjøen. Kanskje får du en konsertopplevelse også..
Flotte uteområder, fint å bade for store og små! Og nydelig mat i den hyggelige restauranten. Koselig og samtidig staselig hus ved sjøen.
Fantastisk sted å være på bryllup!
Vakre omgivelser inne og ute. God mat og drikke til en akseptabel pris. Vennlig servering. Tydeligvis et flott konsertprogram som jeg ikke har benyttet meg av.
Et utrolig koselig sted om sommeren. Ligger fantastisk til . Flott strand. Hyggelig kafé og masse folk på fine sommer dager. . Har flotte lokaler innendørs og bra mat
Gledet meg til 3-retters middag her, var nydelig utsikt og fantastisk vær. Skulle ha vegetar, foresten var god -men de hadde av en eller annen grunn sløyfet focacciaen sånn uten videre. Veldig rart! Så kom hovedretten hvorpå den store skuffelsen, vi fikk en slags supertørr «rødbetbiff» Med diverse tilbehør som alle andre, dog UTEN noen saus! Og når jeg spurte om de hadde glemt sausen, burde de skjønt det, beklaget og hostet opp noe raskt. Dessverre kom servitøren tilbake og sa det ikke var saus til og tilbudte rømme?! Passet overhodet ikke til den maten. Jeg er så skuffet, skal en del til for at jeg skal gidde og prøve en 3 retter der igjen med mine behov. Så dere som spiser vegetar -styr unna, dette enten kan de ikke eller vil de ikke. Ellers hadde de vel forsøkt og rette opp?! Utrolig skuffet, reiste sulten hjem igjen..
Fin beliggenhet, gamle bygninger med tilhørende utfordringer. Ok mat og grei service
Vi giftet oss her sommeren 2022, og er veldig glade for at vi valgte dette stedet. Hadde både vielsen og festen der. Det er velorganisert, de er veldig på tilbudssiden mtp å få til de tingene man ønsker, de følger en godt opp, maten var god, og selve dagen gikk som smurt. Man får virkelig følelsen av at de er profesjonelle og kan bryllup, samtidig som de gjør alt for at dagen skal bli personlig.
Et kjempe fint sted
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hellviktangen Kafé/restaurant.

Nesodden selskaps- & konferanselokaler

åpningstider, plassering. Hellvikalleen 60 nesodden restauranter kart bykart, satellitt visning. Hellviktangen Kafé/restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hellviktangen Kafé/restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hellviktangen Kafé/restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Paviljongen Paviljongen 3 km Flott terrasse med nydelig utsikt over fjorden . Godt utvalg av mat til en grei pris....
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler