facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helsearbeiderne

Helsearbeiderne

Info

Helsearbeiderne er stolt leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA), bemanning og rekruttering i helsesektoren.

Historie

Helsearbeiderne ble stiftet i mars 2016, med hovedkontor på Sirkus Shopping i Trondheim. Vi er et bemanningsbyrå for helsepersonell og utfører også tjenester i hjemmet, skreddersydd etter kundens behov.

Selskapet drives av dedikert helsepersonell med et brennende engasjement for at bedrifter og privatpersoner enkelt og effektivt skal få den hjelpen de trenger. Vi ønsker at Helsearbeiderne skal være det naturlige valget når behovet oppstår. Vi har fokus på god kvalitet og ønsker å bidra med det lille ekstra i hverdagen.

Adresse:
Telefonnummer: 40070020
By: Trondheim



relaterte søk: Trondheim kommune ledige stillinger helsefagarbeider, Webcruiter Trondheim kommune Logg inn, Ledige stillinger Trondheim, Trondheim kommune ansatte, Intranett Trondheim kommune, St Olavs ledige stillinger, Ledige stillinger Trondheim NAV, MinGat Trondheim kommune
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler