facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HelseCoach Hege Næss

HelseCoach Hege Næss

Info

HelseCoach, Pedagogisk veileder, Spesialpedagog og Førskolelærer.
Mål: Hjelpe mennesker til å komme i kontakt med den beste utgaven av seg selv,slik at de på raskest mulig mulig måte kan starte sitt drømmeliv..

Etikett

Jeg tilbyr et solid 12 ukers coachingprogram på nett som er utrolig effektivt, og som igjen vil hjelpe deg til å få en bedre hverdag. Samtalene går via zoom eller telefon, slik at du slipper å tenke på kjørevei eller parkering.

Akkurat nå fullfører jeg HELSECOACH DRØMMEN MIN, og ser fram til en prat med deg. Ta kontakt på mail, innboks, sms eller mobil, slik at vi finner ut om dette er noe for deg.
Jeg er utdannet førskolelærer, spesialpedagog og pedagogisk veileder, og har god erfaring med barn ,ungdom, mennesker med rusavhengighet og eldre, for å nevne noe. Å løfte og inspirere mennesker til å se sine iboende ressurser og muligheter er den beste jobben jeg kan ha.

Ta kontakt på innboks, sms, ring eller send meg en mail slik at vi finner ut om dette er noe for deg.
Jeg kontakter deg tilbake innen 24 timer.
Klemmer fra Hege :)

Adresse: Bergstien 2A, 7900 Rørvik
Telefonnummer: 97 14 71 69
moc.liamtoh@ssen_egeh
By: Rørvik
Rute: Bergstien 2A
Postnummer: 7900


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30

Nærliggende lignende selskaper
Suruchi Vitalitet og Healing Suruchi Vitalitet og Healing 1 km Jeg er tilgjengelig for healing, healingmassasje, åndelig veiledning og lesning/ read...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler