facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helsegym1 Fysioterapi As

Helsegym1 Fysioterapi As

Info

Fysikalsk intitutt med eget varmebasseng, og 2 fysioterapeuter med driftstilskudd.

Historie



1. Fysikalsk institutt med driftstilskudd og refusjonsrett.
2. Behandlingskonsept i varmebasseng og i sal.
3. Utleie av varmebassenget til lag/foreninger/bedrifter og private.
4. Utleie av møterom/selskapslokaler

Beliggenhet og lokalet:
Lokalene ligger idyllisk til i Leklemåsen, Verdal, med utsikt over Trondheimsfjorden. Området er ideelt for turer i skog og mark og har opparbeidede stier for de som er mindre mobile.
Bygget er nylig renovert og har høy standard. Bygget er tilpasset bevegelseshemmede og rullestolbrukere.

Lokalet rommer ett varmebasseng på 66 m2 og holder 36 grader C, treningssal, behandlingsrom, badstu, solarium, garderobe- og dusjanlegg.

HelseGym1 har som mål at du som pasient skal få raskest mulig tilgang til undersøkelse og videre behandling. Vår filosofi er å forebygge kroniske plager og redusere sykefravær ved å tilby hurtig utredning og behandling.
Behandlingskonsept: HelseGym1 Fysioterapi legger vekt på faglig kompetanse og godt miljø i hyggelige omgivelser. Helsegym1 jobber ut fra anerkjente konsepter og behandlingsprinsipper. Vårt mål er at brukerne raskest mulig få muligheten til ett aktivt behandlingsopplegg gjennom et av våre gruppetilbud. Vi bygger altså på prinsippet om aktiv deltakelse. Målet er at hver enkelt bruker skal få lære å forebygge egne helseplager gjennom kunnskapsformidling og tilpasset behandling/trening individuelt og i grupper.
Helsegym1 ønsker spesielt å gi et tilbud til personer med kroniske funksjonshemninger for å bidra til at disse kan holde seg på et optimalt funksjonsnivå.

Nøkkelord er: Undersøkelse, behandling, trening, restitusjon, avspenning, sosialt miljø, økt velvære, motivasjon, bedret funksjonsnivå, økt omgangskrets, kunnskap om egen helse, reduserte smerter og økt yteevne.

Opptrening: Opptrening kan være vanskelig og tungt til tider, men et godt og lunt miljø der hele mennesket blir tatt vare på, bidrar til at en behandlingssituasjonen fort kan bli til noe positivt. Motivasjonen til opptrening er oftest noe som skapes underveis - ikke noe en har i utgangspunktet.

Hvorfor Helsegym1?
Mange brukere vil ha et behov for individuell fysikalsk behandling i enkelte faser av livet. Denne behandlingen alene kan likevel ikke hindre at problemene dukker opp igjen senere.
En fysioterapeut kan f.eks. ikke direkte bedre styrken i musklene til en annen person. En fysioterapeut kan derimot vise hvordan en selv kan trene opp muskulaturen.
Å behandle seg selv er likevel ikke alltid så enkelt, for her kreves motivasjon og selvdisiplin. En god måte å komme i gang med egentrening har vist seg å være gruppebehandling. Det å trene sammen med andre er svært motiverende. I denne settingen har du en instruktør som over tid kan lede deg fremover mot et felles definert mål. Dette hjelper en til å holde motivasjonen oppe over tid. Kanskje kan du også lære noe av andre deltagere i gruppen? Eller kanskje kan andre lære noe av deg?
En ting er klart; Det tar tid å trene opp en utrent kropp! Det er ikke gjort på 14 dager, ei heller 2 måneder. Derfor synes vi det er så viktig å skape en arena hvor brukerne får lyst og mulighet til å tenke langsiktig for å trene opp eller holde ved like kroppen sin.
Det er en slik arena vi håper HelseGym1 i Leklemåsen skal være. Tilbakemeldinger fra brukere er likevel viktig for at vi skal klare å bli en god arena for alle.
Vi er ellers i tett dialog med ulike interesseorganisasjoner, som gir oss verdifulle tilbakemeldinger.

S-E-T Konseptet: Vi benytter oss av et helhetlig konsept basert på RedCord systemet med navnet S-E-T ( Sling Exercise Therapy). Dette er et konsept for undersøkelse, behandling og egentrening under veiledning og aktiv oppfølging basert på egenskapene i RedCord systemet. Forskningsresultater fra mange land bekrefter betydningen av aktiv behandling og egentrening. I tillegg til blant annet bevegelighets-, styrke-, utholdenhet- og koordinasjonstrening legges det nå økt vekt på sansemotorisk trening. Ved hjelp av S-E-T konseptet kan HelseGym1 tilby behandlings- og treningsprogrammer med utgangspunkt i resultatene fra nyere forskning.

Behandling i varmebasseng: Ved siden av Sykehuset Levanger er HelseGym1 Fysioterapi alene om å tilby behandling i varmebasseng. Her tilbys gruppebehandling for mange personer med ulike diagnoser.
Varmebassenget holder ca.34 grader, og er renset med et klorfritt mineralbasert rensesystem som heter Poolsan. Poolsan er godkjent på linje med klor, men hverken smaker, lukter eller svir i øynene.


Velkommen til HelseGym1 Fysioterapi i Leklemåsen!

Mvh.
Jarle Nesbø
Daglig leder og fysioterapeut
HelseGym1 Fysioterapi



Adresse: Leklemåsen 80, 7655 Verdalsøra, Norway
Telefonnummer: 74070366
By: Verdalsøra
Rute: Leklemåsen 80
Postnummer: 7655


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: varmebasseng levanger, varmebasseng trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Min Fysio Min Fysio 4 km Min Fysio AS er en helprivat fysioterapivirksomhet som tilbyr skreddersydd hjemmebeha...
Naprapat Signe Leirvik Naprapat Signe Leirvik 4 km Akutt og forebyggende behandling av muskel- og skjelettplager. Dry Needling, Massage...
Verdal Motorsenter Verdal Motorsenter 17 km Teknisk og artig bane for motorsykkel, hyggelig vertskap og god kiosktjeneste. Glimre...
Anmeldelser
Utrolig bra tilbud for folk med behov for trening i varmebasseng. Mulighet for fysioterapi og treningssenter, og billig solarium. Massasjestol på stedet, pluss infrarød badstue og boblebad. Guidede timer for f.eks. muskeltimer i bassenget, enten guidet av ekspert eller lydspor med instruksjoner. Relativt små garderober til bassenget, som gjør at det kan bli litt trangt mellom timene når folk skal inn og ut. Mulighet for å komme på fritimer for egentrening mellom fellestimene om man ønsker/foretrekker det.
Helsegym 1 med varmebasseng er en nødvendig plass for mange mennesker som ikke har mulighet for å trene på andre vis, mange av de brukerne som deltar på trening der er varmebasseng en nødvendig trening for å få hverdagene til å fungere. Hjelp oss å få beholde denne plassen, den er så viktig for oss . Få helseorganisasjoner til å gå sammen om å drifte det, det er en unik mulighet for å kunne hjelpe brukere med forskjellige utfordringer i hverdagen. Mvh Merethe
Eneste varmebasseng for trening/fysioterapi i området. Skrekkelig dårlig ventilasjon, trivelige fysioterapeuter
Kjempe fint. Hadde god effekt av treningen! Glad dere finnes!
Fin trening i varmebasseng. Med fysioterapeut
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler