facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helsehuset Sarpsborg

Helsehuset Sarpsborg
Adresse: Roald Amundsens gate 17, 1723 Sarpsborg, Norge
Telefonnummer: 69 10 83 10
Stat: Østfold
Distrikt: Sarpsborg
By: Sarpsborg
Rute: Roald Amundsens gate
Husnummer: 17
Postnummer: 1723


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Gidder nok ikke å møte opp her for å ta blodprøver noe mer. Det er stadig vekk en lapp inne i lokalet som sier at køen er full og man må prøve igjen en annen gang. Øk kapasiteten eller finn et annet system!nnLitt slitent og gammeldags her og der. Når man får innkalling til blodprøve står ikke åpningstider i brevet, og man får bare en dato for oppmøte, så det er fort gjort å komme på feil tidspunkt. Det er ingenting som forteller at det er stengt ved ankomst heller, så man kan registrere seg i selvinnsjekkingen, få bekreftelse på skjermen, få tildelt kønummer og bekreftelse på sms, og deretter sette seg i ventesonen uten å vite at det er stengt for dagen. Det bør og må endres!
Ufattelig dårlig luftkvalitet inne og lite effektivitet, les; det tar altfor lang tid å vente for å ta en blodprøve. Du bør være rimelig frisk, ha veldig god tid og ekstra godt syn for å se skjermen på venterommet! Men personalet er alltid hyggelige, så noe bra er det jo!
Etter å ha bodd på avdeling 5 i 3 uker som pårørende, vil jeg si at det er en fantastisk avd. Min datter følte seg trygg og fikk fantastisk pleie og omsorg, i ukene hun var der ho og jeg pleide å kalle personalet for 'våre engler'igjen, helt fantastisk avd gir gjerne flere stjerner.
Avdeling 2 er helt fantastisk å være på. Alle som jobber her er utrolig søte å snille, de kommer å hjelper deg med en gang du trenger hjelp og tar seg god tid med pasienten.
Avdeling 5 har dårlig service. Dårlig empati blant noen av helsepersonellet. Lite sympati, håper vi slipper å ha noe med dette stedet å gjøre. Lite forståelse fra både avdelingsleder og virksomhetsleder etter vi ga tilbakemelding. Helt utrolig at noen i omsorgsyrker kan oppføre seg slik.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler