facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helsereiser

Helsereiser

Info

Helsereiser skreddersyr ferie- og behandlingsreiser til utvalgte reisemål og hoteller som er tilrettelagt for deg med gangbesvær eller andre helseplager.

Historie

Vår stolthet er ferie- og behandlingssenteret Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania. Her kan vi love hyggelige feriedager og velgjørende behandlinger i varme og trygge omgivelser?

Reuma-Sol har en stor og profesjonell stab av fysioterapeuter, behandlere og sykepleiere, og ligger vakkert til et par kilometer fra Middelhavskysten like ved den lille byen Alfaz del Pi. Selv om anlegget er spesielt godt tilrettelagt for funksjonshemmede, er det mange som også ønsker seg hit på grunn av den lune og trygge atmosfæren med norsk personale og hyggelige medreisende.

Vi tilbyr både behandlingsreiser i regi av Revmatikerforbundet, langtidsferie og mange ulike fellesturer.

Helsereiser samarbeider også med behandlingssentra andre steder i Europa, blant annet på Gran Canaria, Tenerife, Romania og Ungarn. Se vår hjemmeside for mer informasjon.

Adresse: Professor Dahls gate 32, 0260 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 00 12 60
By: Oslo
Rute: Professor Dahls gate 32
Postnummer: 0260


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: travelnet helsereiser, helsereiser albir, helsereiser calpe, helsereiser romania, erfaringer med helsereiser, behandlingsreiser 2019, helsereiser 2019, behandlingsreiser 2018 søknadsfrist
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Helsereiser. Professor Dahls gate 32 kart bykart, satellitt visning. Helsereiser adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Helsereiser. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Helsereiser med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler