facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HELT MED

HELT MED

Info

Inkludering av personer med utviklingshemming i det ordinært arbeidsliv. Utviklingshemmede skal være inkludert, deltagende og oppleve at de er til nytte.



"Stiftelsen HELT MED tidligere HELT MED as har kontor i Bergen og Oslo. HELT MED skaper arbeidsplasser for mennesker med utviklingshemming over hele landet."
Adresse: Vogtsgate 30, 0474 Oslo, Norway
Telefonnummer: 90 75 86 85
on.demtleh@elraj
By: Oslo
Rute: Vogtsgate 30
Postnummer: 0474



relaterte søk: helt med bergen, helt med trondheim, helt med scandic, helt med jobb, helt med stavanger, hva er helt med, helt med oslo, stiftelsen sor
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HELT MED. Vogtsgate 30 kart bykart, satellitt visning. HELT MED adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HELT MED. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HELT MED med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler