facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helt Rå Foodtruck

"3 Foodtrucks med Thai streetfood. Vi er en del av Oslo Kommunes satsning på Gourmet gatemat og kan finnes på steder som Rådhusplassen, Østbanen og i Majorstukrysset mm.Vi kan også leies inn til arrangementer som bursdager, firmafester og festivaler.Kontakt oss for mer info."
Adresse: Aker Brygge , Oslo 0250, NO
By: Oslo
Rute: Aker Brygge
Postnummer: 0250



relaterte søk: Food trucks Oslo, Foodtruck Catering, Hva koster det å leie en foodtruck, Bangkok Food truck Porsgrunn, Leie food truck Trondheim, Food Truck Drammen, Foodtruck til salgs, Food truck Jessheim
Anmeldelser
Jeg hadde Streets of Bangkok på et hage-party for litt over 1 uke siden. De kom til avtalt tidspunkt med blide, service-innstilt personale og veldig god musikk. Jeg har kun positive tilbakemeldinger fra gjestene. Alle skrøt av maten og noen mente det var den beste Pad Thai de hadde smakt. Dette kommer jeg til å gjenta!!
Leide dem inn til en privat fest, og er veldig fornøyd. De ordnet alt, det var god mat med rause porsjoner, og det var enkelt å få vegansk og allergivennlig mat. Her får du god catering med minimalt med planlegging og innsats.
Bestilte 2 stk nudler med grønnsaker på Salt. Vi fikk ingen grønnsaker, noen hakkede nøtter, et halvt salatblad, litt chilisaus og to små vårruller. For 149 kr per porsjon. Vi burde fått beskjed om at det var tomt for grønnsaker, så vi kunne avbestilt. Nedtur på en ellers herlig lørdag.
Dessverre, var ikke maten god, så måtte kaste den. Litt dårlig brukte penger. Risen var overkokt og mer som en grøt, kyllingen smakte som om den vhar ligget i kjøleskapet på noen dager og så varmet opp. Alt i alt, var ikke en bra opplevelse.
De kan ikke lage thaimat. Hjelper ikke med gode råvarer når de ikke kan lage mat. Anbefaler ikke å spise her.
Bestilte foodtruck og mat til to konfirmantleirer fra Heltraa. Som arrangører er vi storfornøyde med tjenesten. Maten falt i smak hos ungdommene, såvel som oss voksne. Anbefales på det sterkeste til andre arrangører!
Helt Rå leverte mat til selskapet mitt. Gjester og vertskap strålende fornøyd. Hyggelige folk, ikke noe stress og alt levert som planlagt. Og toppen av kransekaka, var at det ikke var noe oppvask etterpå hadde lett gjort dette igjen
God mat til en billig penge. Glemte en pakke ved bordet, de ansatte og eieren hadde funnet den og tatt vare på den til jeg kunne komme og plukke den opp, topp service!
Anbefales ikke. Tørr kylling og maten var ferdiglaget. Venter at "byens beste Pad Thai" ikke bare blir gravd opp i en pappboks til en pris på 95.- Besøk heller GoGorilla foodtruck!
Ikke prøv "pad king". Dyrt iforhold til hva du får, som i stor overdel er ris. Den lille mengden av kylling du faktisk får virket å være kyllingkjøttdeig full av bein.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Helt Rå Foodtruck.

Oslo food trucks

åpningstider, plassering. Aker Brygge oslo thai kart bykart, satellitt visning. Helt Rå Foodtruck adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Helt Rå Foodtruck. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Helt Rå Foodtruck med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Anne på Landet Anne på Landet 72 meter
Foodtruck Norge Foodtruck Norge 143 meter
Blue Siam Blue Siam 232 meter
Yaya's Yaya's 341 meter
Yaya's Yaya's 505 meter
Mr. Bay Mr. Bay 631 meter
Eat Thai Eat Thai 632 meter
Nomads Nomads 675 meter
Risbolle Thai Cafe Risbolle Thai Cafe 870 meter
Japo Sushi Japo Sushi 880 meter
Tuk Tuk Thai Tuk Tuk Thai 882 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler