facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Helt Rå

Helt Rå
"3 Foodtrucks med Thai streetfood. Vi er en del av Oslo Kommunes satsning på Gourmet gatemat og kan finnes på steder som Rådhusplassen, Østbanen og i Majorstukrysset mm.Vi kan også leies inn til arrangementer som bursdager, firmafester og festivaler.Kontakt oss for mer info."
Adresse: Maridalsveien 17 , Oslo 0175, NO
Telefonnummer: 909 55 697
By: Oslo
Rute: Maridalsveien 17
Postnummer: 0175


åpningstider

Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-19:00
Søndag: 10:00-19:00


relaterte søk: food truck oslo, food truck catering oslo, oslo raw
Anmeldelser
Jeg bestilte en rød curry og den var rett og slett uspiselig. Den var super salt, smakte ikke karri men gammel fet, det var lite kylling, og den var av svært dårlig kvalitet, og masse, og jeg mener masse bambusskudd. Ikke verdi for pengene! Unngå dette spisestedet som pesten.
God mat og god service. Dette var bra!
Jeg hadde Streets of Bangkok på et hage-party for litt over 1 uke siden. De kom til avtalt tidspunkt med blide, service-innstilt personale og veldig god musikk. Jeg har kun positive tilbakemeldinger fra gjestene. Alle skrøt av maten og noen mente det var den beste Pad Thai de hadde smakt. Dette kommer jeg til å gjenta!!
Leide dem inn til en privat fest, og er veldig fornøyd. De ordnet alt, det var god mat med rause porsjoner, og det var enkelt å få vegansk og allergivennlig mat. Her får du god catering med minimalt med planlegging og innsats.
Bestilte 2 stk nudler med grønnsaker på Salt. Vi fikk ingen grønnsaker, noen hakkede nøtter, et halvt salatblad, litt chilisaus og to små vårruller. For 149 kr per porsjon. Vi burde fått beskjed om at det var tomt for grønnsaker, så vi kunne avbestilt. Nedtur på en ellers herlig lørdag.
Dessverre, var ikke maten god, så måtte kaste den. Litt dårlig brukte penger. Risen var overkokt og mer som en grøt, kyllingen smakte som om den vhar ligget i kjøleskapet på noen dager og så varmet opp. Alt i alt, var ikke en bra opplevelse.
Helt Rå leverte mat til selskapet mitt. Gjester og vertskap strålende fornøyd. Hyggelige folk, ikke noe stress og alt levert som planlagt. Og toppen av kransekaka, var at det ikke var noe oppvask etterpå hadde lett gjort dette igjen
Bestilte foodtruck og mat til to konfirmantleirer fra Heltraa. Som arrangører er vi storfornøyde med tjenesten. Maten falt i smak hos ungdommene, såvel som oss voksne. Anbefales på det sterkeste til andre arrangører!
Anbefales ikke. Tørr kylling og maten var ferdiglaget. Venter at "byens beste Pad Thai" ikke bare blir gravd opp i en pappboks til en pris på 95.- Besøk heller GoGorilla foodtruck!
God mat til en billig penge. Glemte en pakke ved bordet, de ansatte og eieren hadde funnet den og tatt vare på den til jeg kunne komme og plukke den opp, topp service!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Helt Rå.

Oslo mat og drikke

åpningstider, plassering. Maridalsveien 17 oslo råkost kart bykart, satellitt visning. Helt Rå adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Helt Rå. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Helt Rå med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Funky Fresh Foods Funky Fresh Foods 415 meter
Uten Oppskrift Uten Oppskrift 547 meter
Bandhan Tandoori Bandhan Tandoori 575 meter
Torggata Bad Torggata Bad 697 meter
Hawaii Oslo Hawaii Oslo 697 meter
Nytorvets Basar Nytorvets Basar 804 meter
Birdcall Birdcall 910 meter
City Kebab City Kebab 921 meter
New Beirut Kebab New Beirut Kebab 927 meter
YT YT 949 meter
Restaurant Day Restaurant Day 951 meter
Kebab & Grillhuset Kebab & Grillhuset 959 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler