facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hemis - Bodø, Saltdal, Meløy

Hemis - Bodø, Saltdal, Meløy

Info

Hemis bedriftshelsetjeneste setter helsefremmende arbeidsmiljø i fokus, og er stolt av å kunne tilby de fleste tjenester som er viktige for bedriftene.

Historie

Hemis har mange års erfaring med bedriftshelsetjeneste fra de ledende bedriftene innen de fleste bransjer i Nordland, Troms og Finnmark. Vi har i dag avdelinger i Bodø, Tromsø og Alta. Hemis tilbyr en mulighet til å dele denne erfaringen med alle bedrifter som er opptatt av å ta vare på sin viktigste ressurs - de ansatte.

Hemis tar sikte på å kunne dekke et vidt spekter av behov fra bedriftenes side, og ha den nødvendige spisskompetansen innen de ulike feltene. Hemis er stolt av å kunne tilby de fleste tjenester som erfaringsmessig er viktige for bedriftene, for å skape et helsefremmende arbeidsmiljø. Vi er rustet til å ta på oss de fleste oppdrag, og kan også tilby kreative og nytenkende løsninger/ideer. Det er imidlertid i den enkelte virksomhet at arbeidet skal foregå, og det er bare i et samarbeid med denne at vi alle virkelig kan lykkes.

Vår oppgave

Helsefremmende arbeidsmiljø

Produkter

Bistand innenfor helse, miljø og sikkerhet.



"Hemis har lang erfaring som bedriftshelsetjeneste for ledende bedrifter innen de fleste bransjer i Nordland, Troms og Finnmark. Vi har i dag avdelinger i Bodø, Tromsø og Alta. Hemis deler gjerne sin erfaring med bedrifter som er opptatt av å ta vare på sin viktigste ressurs - de ansatte."
Adresse: Stormyrveien 8, 8008 Bodø, Norway
Telefonnummer: 75 50 66 70
on.simeh@odob
By: Bodø
Rute: Stormyrveien 8
Postnummer: 8008


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:45
Tirsdag: 08:00 - 15:45
Onsdag: 08:00 - 15:45
Torsdag: 08:00 - 15:45
Fredag: 08:00 - 15:45


relaterte søk: Hemis Alta, Hemis Tromsø, Hemis kurs, Hemis Vadsø, Hemis login, Hemis ansatte, Bedriftshelsetjeneste Fauske, BHT Tromsø
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler