facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Henrik Wergelands Minne

Henrik Wergelands Minne

Info

Ungdomslaget Henrik Wergelands Minnes offisielle side. Her kan du lese om alt teaterlaget foretar seg, delta i konkurranser og gjerne bli medlem!

Historie

Ul Henrik Wergelands Minne (HWM) har i dag rundt 80 medlemmer. Omlag 60 av disse er barn og ungdom under 26 år. Sjøl om hovedfokus er barn og unge, er det en utbredt misforståelse at man må være ungdom. Ungdomslaget skal bygge miljø på tvers av alder. Alle kan bli med i ungdomslaget, ung som gammel, både på og utenfor scenen.

Frivillig innsats er vår viktigste ressurs. Ved siden av å skape kulturtilbud med frivilligheten som innsats, skal vi også reprodusere frivillige. Deltakelse i ungdomslaget skal gi glød og iver, og engasjere den enkelte til å gi av seg sjøl i frivillig organisasjonsliv.

Vi er organisert som et demokrati i likhet med det meste av lag og foreningsliv i Norge. Dette er en tradisjon vi ikke bare skal føre videre, men også vil styrke bevisstheten rundt. Ved å slippe ungdom til skal ungdomslaget være en foregangsorganisasjon innen demokrati og organisasjonsskolering.

HWM skal være et teaterlag med forankring i nærmiljøet, og med tilbud til teaterinteresserte i alle aldre. Ut fra stammen av teater vil vi også ha andre kurs og aktivitetstilbud som naturlig kan knyttes til teater. Vi er også åpne for alle med ideer til nye aktiviteter. Ungdomslaget skal være en arena der ungdom både tør og får lov til å sette i gang nye aktiviteter av og for ungdom

Vår oppgave

HWM skal være et teaterlag med forankring i nærmiljøet, og med tilbud til teaterinteresserte i alle aldre. Ut fra stammen av teater vil vi også ha andre kurs og aktivitetstilbud som naturlig kan knyttes til teater. Vi er også åpne for alle med ideer til nye aktiviteter. Ungdomslaget skal være en arena der ungdom både tør og får lov til å sette i gang nye aktiviteter av og for ungdom.

Produkter

Teater og opplevelser for alle som deltar

Adresse: Jørstadmovegen 690, 2625 Fåberg
Telefonnummer: 91715078
moc.liamg@ennimwh
By: Fåberg
Rute: Jørstadmovegen 690
Postnummer: 2625


Nærliggende lignende selskaper
HEKTA HEKTA 1 km HEKTA er en kristen ungdomsorganisasjon med fokus på ungdom fra konfirmantalder. «Vi ...
Hekta Hekta 1 km
Lågen Bygdekvinnelag Lågen Bygdekvinnelag 2 km Lågen Bygdekvinnelag er en frivillig organisasjon som prøver å være et samlingspunkt ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler