facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Herøya Industripark As

Herøya Industripark As

Info

Herøya Industripark er en av landets største industriparker, og den beste på etablering. Her er det 80 spennende bedrifter med tilsammen 2.500 ansatte.

Vår oppgave

Vi skal bidra til å gjøre virksomheten din til vinner i sin bransje. Vårt bidrag er effektive støttetjenester, god infrastruktur, høy industriell kompetanse og hjelp til etablering.

Produkter

Utleie av kontorer, forskningslokaler, industritomter og piloteringsfasiliteter



"Herøya Industripark ligger i Porsgrunn kommune og er en 1,5km2 stor industripark med industriell infrastruktur og utilities. Våre leietakere er bedrifter innenfor prosessindustri, forskning, verkstedindustri, ingeniørbedrifter og små gründer- og teknologibedrifter.Industriparken har også ledige kontorfasiliteter og laboratorier. Det er flere kantiner i industriparken. Store parkeringsplasser for ansatte og besøkende.I Bygg25 har vi ledig kontorer. Bygget gjennomgår en totalrenovering og vil fremstå som moderne og tidsriktig når renoveringsarbeidet er ferdig."
Adresse: Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: +47 35 92 65 00
on.krapih@pih
By: Porsgrunn
Rute: Hydrovegen 55
Postnummer: 3936


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: herøya industripark kart, kart over herøya industripark, herøya industripark ansatte, herøya historie, herøya industripark bedrifter, herøya næringspark, resepsjon herøya industripark, yara herøya
Anmeldelser
Der er vel og bra med sikkerhet, men å bli holdt igjen i over 4 timer for å skrive en avviksrapport som forteller at mottakers gaffeltruck ikke var kraftig nok til å løfte varene av lastebilen blir rett og slett for dumt.
Herøya industripark ligger veldig sentralt til i utkanten av Porsgrunn. Stedet bærer preg av å huse tungindustri, men det er pyntet med planter og trær, så man ikke føler man har kjørt inn i et rent annlegsområde. Flere store aktører har sin base her.
Norges flotteste industripark Mange aktører. Mye aktivitet Yara lager også mineralgjødsel her og er den største aktøren. Meget fin arbeidsplass. Flott beplantning på utsiden og innsiden.
De i porten var kjempe hyggelig
Det er ett fabrikkområde. Hyggelige folk i porten
En god arbeidsplass for de som jobber der
Fint tur område å gå med hunden
Vakta er hyggelig som bare det.
Et utrolig personell
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Herøya Industripark As med offentlig transport


Herøya Industripark 120 meter
84
P4
S17

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Herøya Industripark As.

Porsgrunn kommersielt og industrielt

åpningstider, plassering. Hydrovegen 55 kart bykart, satellitt visning. Herøya Industripark As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Herøya Industripark As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Herøya Industripark As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Norsk Gjenvinning og Norsk Gjenvinning Industri as - Telemark / Vestfold Norsk Gjenvinning og Norsk Gjenvinning Indus... 683 meter Helt greit, litt rotete , vanskelig å finne frem uten hjelp.
InnovasjonsbyenSiva InnovasjonsbyenSiva 751 meter Tipp topp tommel opp!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler