facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Herøya Industripark

Historie

Herøya Industripark er en av norges største industriparker. Parken ligger i Porsgrunn i Telemark. Den strategiske beliggenheten ved kysten helt i sør gjør at flere internasjonale bedrifter har slått seg ned her grunnet hurtig og effektiv tilgang til Europa og resten av verden.Herøya Industripark ble etablert av Norsk Hydro AS i 1928-29 i forbindelse med produksjonen av gjødsel. Grunnen til at de valgte å etablere industriparken på akkurat Herøya, var den gode forbindelsen med Europa og resten av verden. Et annet utslagsgivende argument var at sjøen rundt Herøya var isfri året rundt. Fra parken ble etablert til nå har den gjennomgått store forandringer, fra rent Hydro-produksjonssted til å i dag være en åpen industripark.

Adresse: Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: +4747670800
By: Porsgrunn


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: Herøya Industripark AS, Herøya industripark bedrifter, Herøya Forskningspark, Kantine Herøya Industripark, Yara Herøya, Herøya Industripark Bygg 25, Herøya Næringspark, N2 Herøya
Nærliggende lignende selskaper
Olavsgate Olavsgate 2 km Olavsgate 15 i Porsgrunn er et kreativt kontorfelleskap for oppstartsbedrifter. I dag...
Stridsklev Ungdomsskole Stridsklev Ungdomsskole 2 km det var den skolen jeg pleide og gå på. ikke dårlig, hadde masse gode minner der.
USN - Universitetet i Sørøst-Norge USN - Universitetet i Sørøst-Norge 3 km Stort område, og byggene er ikke veldig godt merket!
University of South-Eastern Norway University of South-Eastern Norway 3 km Florerer av lærere som knapt nok kan norsk
Anmeldelser
Herøya industripark ligger veldig sentralt til i utkanten av Porsgrunn. Stedet bærer preg av å huse tungindustri, men det er pyntet med planter og trær, så man ikke føler man har kjørt inn i et rent annlegsområde. Flere store aktører har sin base her.
Godt utvalg. God standard.
Har jobbet der. Bra plass.
Perfekt arbeids plass
Norges beste industriområde .
Utrolig flott og viktig plass i Grenland
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler