facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hereid Hus

Hereid Hus

Info

Et hus er ikke en haug med planker, glass og stein. Det kan være et lite stykke kunst! Og vi inviterer deg herved med på ferden, mot: “Ditt Drømmehus”

Historie

Vi i Hereid Hus er veldig opptatt av at det er våre kunders drømmer, som legger grunnlaget, for at vi skal kunne skape rom for personlighet og gode minner.

Derfor inviterer vi kunden med oss til råds, i en spennende prosess, hvor kundens behov, drømmer og ideer legges til grunn, for hvordan vi skal skape kundens drømmehus.

Vi i Hereid Hus har en sivilarkitekt, og en teknisk tegner, som «syr» sammen kundens drømmehus. Disse 2 omfatter årevis med erfaring, men også en stor dose mot, og sulten nyskjerrighet, vedrørende tradisjoner, kvalitet og moderne design.

Et hus er ikke en haug med planker, glass og stein… det kan være et lite stykke kunst, og vi inviterer deg herved med på ferden, mot:

«Ditt Drømmehus»!

Adresse: Bøvågen 21, 4262 Avaldsnes
Telefonnummer: 982 66 037
By: Avaldsnes
Rute: Bøvågen 21
Postnummer: 4262


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00


relaterte søk: Hereid as, HUS ideer, Moderne hus, Hus prosjekt, KLM hus, Konsmo hus Kristiansand, Pris Idéhus, Idehus Follo
Nærliggende lignende selskaper
SEA Clean SEA Clean 126 meter BALLAST WATER TREATMENT SYSTEM
Sandve As Sandve As 2 km
Gasnor AS Gasnor AS 2 km
Anmeldelser
Oversatt av Google Effektivt operativt selskap, arbeider med bygging av hus, renoveringer, utskifting av taktekking, restaurering av gamle bygninger. Utmerkede arbeidere som kan håndverket. Original Sprawnie działająca firma,zajmują się budową domów, remontami,wymianą pokryć dachowych, odrestaurowywaniem starych budynków. Doskonałe znający rzemiosło pracownicy.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler