facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hesteterapeut Linn Frøysland

Hesteterapeut Linn Frøysland

Info

Jeg er utdannet Holistisk Hesteterapeut ved Skandinavisk Hesteterapi Utdanning, (SHU). Behandler hester med Osteopati og Akupunktur.

Historie

Behandler hester i Vest Agder og Aust Agder. Pris: 500,- per hest på gården og i nærområde.

Kjøretilegg ved lengre reiser. Ta kontakt for pris.

Ved 3 hester på samme stall tar jeg ikke tilegg for kjøring.


Litt om behandlingen:
Osteopaten ser på kroppen mer helhetlig enn mange andre terapier. Det går ut på å finne årsaken til hvorfor f.eks ryggen er så vond. Er det en låsning i ryggen, eller kommer det fra bekken eller kanskje kjeven?
Som Osteopat undersøker jeg hele kroppen for spenninger, og låsninger, og manipulerer disse. Bruker i tillegg akupunktur, for å få en fullverdig behandling.

Er hesten din uren i travet? Sliter på svinger? Vanskelig å bøye til den ene siden? Samarbeider dårlig? Muskelspenninger og ømheter? Under presterer i konkurranse? Eller sliter med tilbakevennende krysslammelse eller magetrøbbel?
Hvis en av de nevnte er riktig for din hest, kan denne type behandling være riktig.

Hvis en hest har gått lenge med et problem kan man ikke forvente umiddelbare resultater. Ofte må det noen behandlinger til før dette løsner ordentlig. Selv om spenningen er løst opp, så er det ikke alltid hodet til hesten er med. En hest kan gå å vegre seg for smerten den en gang kjente i lang tid etterpå.

Sportshesten er utsatt for skader, men med jevnlig behandling vil man kunne holde hesten i orden og frisk, og mindre utsatt for belastningskader. Anbefaler alle å skjekke hesten sin en gang i blant, å være "føre var".

Adresse: Timenesveien 39, 4635 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 40611367
By: Kristiansand
Rute: Timenesveien 39
Postnummer: 4635


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler