facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HiFi Klubben Grimstad

HiFi Klubben Grimstad

Info

Stor lyd til tv & hjemmekino. Opplev forskjellen hos HiFi-gutta på brygga i Grimstad.

Historie

Hi-Fi Klubben i Grimstad startet som den fjerde butikken i Norge og har siden slutten av 80- tallet vært Sørlandets treffsted for de “audiofile” og for alle som setter pris på god lyd, stort bilde og kvalitetsprodukter. Dette har ført til et stort antall kunder spredt over hele Sør-Norge, fra Farsund i Vest til Porsgrunn i øst. “Storstua” ble bygget i 1995, og må kunne sies å ha Norges flotteste beliggenhet - nemlig på brygga i Grimstad havn - 3 meter fra sjøen!

Hjemmekino, eller kino hjemme?
I kinorommet vårt i 2. etasje kan du oppleve hvor bra film kan bli i ditt eget hjem. Vi garanterer en heftig opplevelse, tør du? En tur på offentlig kino blir ikke helt det samme etterpå...

Det samme rommet er også vårt “Trykkammer“. Vi demonstrerer gladlig de største høyttalerne og forsterkerne fra Cerwin-Vega på et slikt nivå at fyllingene i tenna løsner og buksepressen forsvinner. Hørselvern anbefales!

I 2.Etasje har vi også en mindre og svært stuevennlig hjemmekino - vi snakker små høyttalere som henger på veggen og er nesten usynlige - og likevel leverer de en fullverdig hjemmekinopplevelse - Må oppleves!

Stua
Det tredje og flotteste rommet vårt “Stua”, kan skilte med Norges flotteste utsikt - ut mot havet! Her demonstrerer vi våre aller beste produkter, blant annet design elektronikk med fabelaktig lyd fra Canadiske Classé, flotte forsterkere fra NAD og magiske høyttalere fra B&W. Ta turen innom og få en demonstrasjon, det er en opplevelse!

Design
Synes du at hi-fi og hjemmekino er kjedelig, ruvende, lite pent og se på? Fortvil ikke. Vi tilbyr magiske opplevelser fra lekre designanlegg.
Lyd i ”alle” rom? Med Bluesound eller Sonos får du tilgang til all musikken din uansett hvor i huset du befinner deg. Selvsagt bruker vi det aktivt i butikken, kom innom og forsøk det selv!

Kontant eller finansiering?
I Hi-Fi Klubben kan vi naturligvis også hjelpe deg med å få dine drømmer finansiert. Vi fyller raskt ut en online søknad til Santander, vår samarbeidspartner på forbruksfinansiering, i butikken, og i løpet av få minutter kan du få realisert ditt drømmesystem. Enkelt og hurtig!

"Gutta"
Hi-Fi Klubben i Grimstad består av fire meget engasjerte, ærlige og entusiastiske selgere. Noen av våre aller viktigste egenskaper er solide fagkunnskaper og personlig service. Vi jobber hver dag med å gjøre vårt beste for å gjøre alle våre kunder fornøyde. I tillegg arrangerer vi gjerne demoer utenfor åpningstid hvis det passer deg bedre. Da vår kundekrets er langt større enn lille Grimstad, legger vi stor vekt på å få anlegget ditt levert hjem til deg - uansett hvor du bor. Enten kjører vi varene hjem til deg eller bruker post, budbil, buss eller liknende.

Velkommen til Sørlandsk hi-fi idyll i Grimstad!

Adresse: Smith Petersens Gate 4, 4876 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 37044615
on.nebbulkifih@datsmirg
By: Grimstad
Rute: Smith Petersens Gate 4
Postnummer: 4876


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: hifi klubben lillehammer, hi fi klubben lillestrøm, hi fi klubben sandvika, hi fi klubben sarpsborg åpningstider, hi fi klubben fredrikstad, hi fi klubben mo i rana, hi fi klubben tønsberg, hifi klubben cc vest
Anmeldelser
Veldig uprofesjonell ledelse i butikken. Jeg fikk uoppfordret et skriftlig tilbud på høyttalere i øvre prisklasse etter en forespørsel på en Finn-annonse. I telefonsamtale med butikksjefen ble vi enige om hvordan finansieringen av høyttalerne skulle skje. Jeg solgte unna bla to forsterkere etter avtale for å skaffe pengene. Det som skjer etter dette er det kritikkverdige. Han slutter å svare på mobiltelefonen sin som er registrert på Hifiklubben og svarer heller ikke på jobbmailen. Veldig uprofesjonelt. Da sitter jeg igjen uten utstyr og uten handel. Rett og slett dårlig gjort. Anbefales ikke
Elendig service! Sendte inn høyttaleren min desember 2019, de skulle sjekke om det var verdt å fikse den eller om den var for ødelagt til at det å fikse den ville være verdt det. Har forsøkt å ringe 6 ganger i løpet av perioden desember 2019 til dags dato juli 2021. De har ennå ikke sett på den. Har også sendt mail, i håp om at noen på verkstedet der kanskje kunne gitt meg noe svar, her har ingen svart meg. Hvis de har så mange prosjekter burde de stoppe ta til seg nye. 0/10
Hi-Fi klubben Grimstad, også tidligere kjent som asylet, hvor en kan trekke seg tilbake for å handle musikk- og/eller hjemmekinoanlegg . Mye kunnskap og mulighet til å finne løsninger, eller bare drømme seg vekk litt, om en har en annen som ikke interesserer seg så mye for lyd og bilde.
Kjempegod service,usedvanlig hyggelig betjening. Og disse gutta kan virkelig HIFI,bare gøy hele veien når man får forståelige svar hele tiden. Anbefales på det sterkeste.
Liten og koselig butikk som ser fin og ryddig ut. Liker godt produktene som blir solgt her og kundeservicen er fantastisk. Eneste som er kjipt er ventetiden på å få hjelp. De har ofte bare en person på jobb og står den personen å skal finne rett annlegg til en kunde, så kan det fort ta en halvtime før de hjelper nestemann siden de må snakke om så mange forskjellige annlegg. Det er ganske kjipt når en kunde bare trenger å betale et produkt eller spørre om noe som tar to minutter. Så litt bedre kundeservice her hadde vært flott!
Veldig bra service , fikk svar på spørsmålene og skulle først prøve ut hjemme .
God service og gode råd. Valgte dem foran Elkjøp da jeg kjøpte ny TV. Prisen var den samme, men service er bedre hos HIFI klubben. Mye mer personlig etter min mening
Her har jeg hatt mye gøy! Min første lønning, fra min aller første sommerjobb ble brukt her. Jeg kjøpte is for resten av lønnen. Butikken har alltid hatt bra medarbeidere.
Super service og utrolig bra fagkompetanse. Menneskelig og løsningsorientert. Akkurat slik ekspertise man trenger for å kunne handle trygt
Knall bra butikk, anbefales på det sterkeste. God service å her snakker vi om topp kompetanse på lyd
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HiFi Klubben Grimstad.

Grimstad butikk med audiovisuelt utstyr

åpningstider, plassering. Smith Petersens Gate 4 kart bykart, satellitt visning. HiFi Klubben Grimstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HiFi Klubben Grimstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HiFi Klubben Grimstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Eide Lydteknikk Eide Lydteknikk 177 km Freelance lydtekniker, for tiden basert i Grimstad.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler