facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HiFi Klubben Norge

HiFi Klubben Norge

Info

I HiFi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Hos HiFi Klubben får man musikk- og filmopplevelser for hver eneste krone.

Adresse: Nedre Storgate 15-17, 3015 Drammen, Norway
Telefonnummer: +4722132213
By: Drammen
Rute: Nedre Storgate 15-17
Postnummer: 3015


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: HiFi Klubben Drammen, HiFi Klubben platespiller, hi-fi klubben oslo, HiFi Klubben Bergen, Hifiklubben tilbud, Oslo Hifi Center, HiFi Klubben Grensen, HiFi Klubben Hamar
Nærliggende lignende selskaper
Tilbords Gulskogen Tilbords Gulskogen 3 km Hyggelig og service vennlig.
Europris Konnerud Europris Konnerud 4 km Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Orden i hyllene, sjeldent utsolgt.
Europris Pluss Åssiden Europris Pluss Åssiden 5 km Stor og fin butikk med godt utvalg, men servicen var ikke der. Jeg var på utkikk ette...
My Shop Drop My Shop Drop 8 km MyShopDrop is based in Norway, but we work with agents in several countries to find t...
Anmeldelser
Kjøpte nytt 85 tommer Sony TV ved Hifi klubben i Drammen. Jeg ønsket å sjekke TV-panelets egenskaper. Vincent og Vetle åpnet den svære esken i deres lokaler og koblet opp TVen for meg for så pakke den igjen. I tillegg hjalp Vincent meg med å bære den opp i tilhengeren og fiksere den i det snøværet som var. Har aldri opplevd maken til kundeservice noen gang noe sted. Jeg kommer definitivt til å handle der igjen.
Hyggelig og informativ betjening fikk greie på det jeg lurte på
Hyggelig betjeing og rask service, men savner litt Hifi klubben vi hadde i Kongsberg
Bra butikk for kvalitet produkter.
Alltid hyggelig å besøke Hi-fi Klubben. Flink betjening samme om du har en reklamasjon, er i handlemodus eller bare vil kikke litt. Legger også merke til at de ansatte er mer opptatt av å selge det riktige produktet fremfor det dyreste.
Her kan du være trygg på å få råd og veiledning som har som mål at du skal bli fornøyd.
Hyggelig betjening, rask til å tilby deg hjelp, kunnskapsrike og flinke, vet hva de snakker om!
God service fra folk med kunnskap, lidenskap og godvilje til å gi deg en flott lytte opplevelse.
Kjempeservice! Hjalp meg selv om jeg kom får deler til en høyttaler fra en konkurrent. De fant hvem jeg måtte prate med, og søkte opp nr. De hadde fokus på å hjelpe meg. Slikt blir det trofaste kunder av. I tillegg så har de stor produktkunskap. Ligger lett tilgjengelig i Drammen, i flotte lokaler.
Meget god service,og forklarer deg ting og tang om deres fantasttiske audio/tv produkter til du forstår det og det er bra.Og meget godt utvalg av tilbehør i butikken der og da.Og må de bestille noe får du besked pr sms når du kan hente det og det tar omtrent aldri mere enn max 3dager.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler