facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hillestad feriesenter

Hillestad feriesenter

Info

Utleiehytter med basseng

Adresse: Hillestad 194, 4869 Dølemo, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: Kontor: 37081020 Mobil: 97040553
By: Dølemo
Rute: Hillestad 194
Postnummer: 4869



relaterte søk: hillestad hyttefelt, hillestad garn, hillestad hytte med basseng, hillestad advokat, hillestad galleri smykker, hillestad leker, hillestad vestfold, hillestad møbelsnekkeri
Anmeldelser
Mye fint, enkel og god servering. Passer mine interesser for kunst og design. Spektakulært
Fantastisk plass! Koselig galleri med mye fint og nydelig heimlaga Hillestad kringle. Perfekt for toppturer, Napen og Lindeknuten for å nevne to.
Flott galleri og butikk. Uttrykksfulle bilder av Kjellaug Grimsby Mydland
Tradisjonsrikt sted med fantastiske folk. Aldeles nydelig mat og en atmosfære som er vanskelig å rettferdiggjøre med ord. Anbefales på det sterkeste.
Synes du det er vanskelig å finne på noe nå i disse corona tider? Ta en tur til Hillestadloftet og opplev spennende smykker, flott maleriutstilling og masse flott håndtverk. Ta deg tid til en deilig suppe med elgkjøtt og Hillestad kringle og kaffe. Nå på høsten er det deilige farger og en fin turopplevelse.
Dette var engang kalt " luxushytter". Ønske om oppgradering: bedre avtrekk komfyr.Tettere dør mellom basseng-stue.klorlukt i stue ny større flatskjerm,dvd som tar alle dvd'er,ellers greit nok :
Hyggelig kunstgalleri med "verdens beste" kringle
Mye fint kunst og smykker
Fint galleri som alltid er like gøy å besøke. Hyggelig personale. Husets kringle vil du ikke gå glipp av. Den flotte beliggenheten gir en flott ramme rundt spennende utstillinger inne. Passer veldig bra å kombinere et besøk her med en tur opp til Rjukanfossen og Årdalen.
Flott sted. Mye spennende å se på av sølv smykker og kunst.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hillestad feriesenter. Hillestad 194 kart bykart, satellitt visning. Hillestad feriesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hillestad feriesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hillestad feriesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler