facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HILOT Hundeskole

HILOT Hundeskole

Info

Hundeskole med kontinuerlige kurs. "HILOT" står for "Hund i lek og trening". Og det er nettopp det vi gjør - bringer lek inn i læringsprosessen.

Historie

Følg også gjerne bloggen vår: http://hilot.bloggnorge.com/

Tar i mot kunder alle dager etter avtale, men har kun telefontid enkelte dager. Se åpningstider for mer info.

Vi tilbyr:

Valpekurs - Dette kurset er for valper mellom 2 - 6 måneder.

Nybegynnerkurs - Dette kurset er beregnet for hunder over 6 måneder, hvor enten hund eller eier aldri har gått kurs tidligere.

Videregående kurs - Dette kurset er for dem som tidligere har gått valpekurs eller nybegynner. Eller tilsvarende hos andre hundeskoler/klubber.

Bronsemerket kurs

Miljøkurs - Dette er for dere som har fullført videregående kurs, og ikke helt vet veien videre derifra. Her kommer eier og hund til å bli utfordret med ulike forstyrrelser i treningen på en tilrettelagt og morsom måte. Vi er innom flere ulike sporter som : Lydighet, spor, utstilling Agillity etc....

Utstillingskurs - For deg som ønsker å kunne stille ut en hund som gjør det du ønsker den skal gjøre i utstillings ringen, på kommando.
Priser: 1100 - 2000,- alt etter hvilket kurs. Prisene vil også bli opplyst i kurs annonsene. 50-100 kr av kursavgiften går til en lokal dyrevern orginisasjon.

Kursene blir satt opp etter forespørsel og igangsettes ved fulle kurs.

Minimum 4 og max 6 deltagere pr kurs, dette for å beholde kvaliteten på kursene slik at alle skal få irettelagt trening og oppfølging.

Hundepass:

Både dag pass og over lengre perioder (kennel pass)

Dag pass:

Hunden leveres til meg og hentes senest klokka 17:00 om ikke annet avtales. Hunden blir da med på det som familien gjør i form av turer, lek og trening om du ønsker det.
Priser: En uke: 850,- Dagsats: 200,- En uke er fra Man-Fre.

Kennelpass:

Som daglig pass, men da overnatter de også her. Det er da selvsagt også mulighet for å ha hunden her i helgene. De bor og sover inne i huset sammen med oss, endten i medbragt seng eller bur ( etter hva hunden er vandt til og eier ønsker).

Prisen 300 pr påbegynt døgn.
50,- i avslag pr ekstra hund ( døgn pris ved to hunder blir da 550).

Ved pass må det tas kontakt TIDLIG... det blir fort fullt spesiellt i felles ferier ol.

Adresse: Valtjønnveien 41, 4760 Birkeland, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: 90204455
By: Birkeland
Rute: Valtjønnveien 41
Postnummer: 4760


Nærliggende lignende selskaper
Schendas Kennel Schendas Kennel 18 km Schendas Kennel oppdrett av Pumi og Collie Korhåret. Hundepass, pelsstell (hjemme hos...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler