facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Himla Eiendomsmegling

Himla Eiendomsmegling

Info

Vi ønsker å tilby eiendomsmegling til fast lavpris.
Vår faste lave pris på 30.000,- inkluderer både fotograf og annonsering på finn.no, i tillegg til et dyktig team av meglere som hjelper deg hele veien fra oppstartsmøte til alt er gjort.

Adresse: Østre Nesttunvei 1, 5221 Nesttun
Telefonnummer: 48 44 20 04
By: Nesttun
Rute: Østre Nesttunvei 1
Postnummer: 5221



relaterte søk: fana sparebank eiendom, himla fana sparebank, marton eiendomsmegling, finn no eiendom
Nærliggende lignende selskaper
Eiendomsmegler Vest Eiendomsmegler Vest 83 meter Vil på ingen måte anbefale. Vær spesielt obs på kjøpekontrakt. Her kan det forekomme ...
Anmeldelser
Jeg opplevde fra første stund i min kontakt med Himla eiendomsmegling ved meglere Camilla og Ina Kristine, at de er profesjonelle, ivaretar kunden, hyggelige og alltid tilstedeværende under hele prosessen, da jeg valgte å selge min bolig. Jeg anbefaler de varmt videre!
Gikk fort og smertefritt, solgte leiligheten under 1 måned etter at vi tok kontakt. Anbefaler å bruke Bark foto istedet for EFKT foto som følger med.
Hadde Anne Mette som megler og har vært strålende fornøyd! Ryddig, informativ og tålmodig, akkurat det jeg trengte på det tidspunktet jeg valgte å selge. Solgte også litt over prisantydning, noe som alltid er bonus. Velg Himla!
Anbefales! Våkne! Alle som klager på eiendomsmegler og pris, bruk Himla. Brukt dem to ganger ved salg av leiligheter med suksess.
Super eiendomsmegling til en rimelig pris! Det er første gang jeg har solgt leilighet, og det fikk jeg hjelp til av eiendomsmegler Camilla Dreyer Sindre. Hun var veldig hyggelig, ryddig og informativ under hele prosessen. Hun informerte godt om de ulike alternativene angående styling, foto, annonse, visninger osv. Jeg fikk f.eks gode tips om hvordan man kan style selv hvis man vil gjøre det rimelig. Samtidig samarbeider de med et firma for de som ønsker hjelp til stylingen. Også veldig grei løsning med at første visning er inkludert i prisen, så kan man velge om man vil at megler også skal holde eventuelle ekstravisninger til en ekstra kostnad, eller man kan holde de selv hvis man er komfortabel med det. Slike alternativer får man ikke hos tradisjonelle meglere hvor man må betale dobbelt så mye. Alt i alt veldig fornøyd! Anbefales!
Kjempefornøyd! Megler var veldig imøtekommende og effektiv. Jeg opplevde hele prosessen som profesjonell og enkel. Kommunikasjon med megler gikk smertefritt. Det er kjekt å bruke meglere som har så mye lokalkunnskap og er så godt kjent med leilighetsmarkedet. Jeg fikk solgt på kort tid og var veldig fornøyd med salgspris. Anbefales :
Himla solgte leiligheten min over taks, selv i et vanskelig marked. De var også fleksible og villig til å tilpasse seg mine behov ved salg av leilighet. Selv med ekstra pakke som inkluderte BLINK-markedsføring var fremdeles prisene langt under hva de andre eiendomsmeglerene kunne tilby.
Veldig fornøyd med samarbeidet om salget av boligen min med Himla eiendomsmegling. De ga topp service og alltid hyggelig og ryddig kommunikasjon. Alt var på stell! Vil anbefale videre
Etter å ha hatt flere meglere på besøk hadde jeg ingen tvil på at megler Anne Mette Fotland fra Himla var riktig valg. For meg var det viktig at megler kjenner både salgsobjekt og målgruppe samt egentlig hører meg og skaper behagelig samtale. Hele salgsprosessen gikk knirkefritt og leilighet ble solgt etter første visning.
Hele prosessen med Himla og Fredrik som megler gikk knirkefritt! Flinke og serviceinnstilte eiendomsmeglere. Leiligheten ble solgt etter første visning!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler