facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hjørnet Gastrobar

Hjørnet Gastrobar
Adresse: Brugata 12, 2380 Brumunddal
Telefonnummer: 94495946
By: Brumunddal
Rute: Brugata 12
Postnummer: 2380


Anmeldelser
God mat og hyggelig betjening. Men kanskje litt dyrt. Tilgjengelighet med rullestol: Grei inngang for rullestilbrukere. Spesielle kostholdsbehov: De tilpasser seg de med søliaki.
Noen øl mellom bestevenner. Koselig kveld, men lite folk en tirsdag i sept.
Ikke noe problem med å bestille og betale via app Tok ikke lang tid før de kom med det vi bestilte
Man blir ikke akkurat møtt med varme og velkommen hit-innstilling men mer overlatt til å finne seg til rette selv en fredags kveld, men drinkene er gode og maten ganske god den også.
Meget god mathonør til kokken God service!! Eneste negative var at høytaleren var plassert for nær bordet og at reserverte bord ikke kunne brukes, selv om vi ville være ferdige før Reservering. Problematisk med for lite ansatte. Tar litt tid Totalt sett, fornøyd. Anbefales
Hyggelig atmosfære og hyggelig å være her, men burgeren derimot følte jeg ikke det samme for. Veldig plain kjøtt, veldig lite grønnsaker og jeg bestilte også ost og det var det kjempe lite av. Og når jeg fikk burgeren var bunnen helt gjennombløt... Men heldigvis tok de ansatte det med er smil og lagde en ny. Anbefaler egentlig ikke å bestille burger her.
Hadde en helt okei kveld på 'byen' men når jeg og fruen var på veg hjem fikk vi en av bartenderne skrikende etter oss med spørmål om vi hadde tatt med oss drikke ut, noe vi ikke hadde. Det finnes vel grenser for hvor tørst man kan være, eller? Personlig, som bartender med over 3 års erfaring i bransjen synes jeg oppførselen er uakseptabel, man skal være 100% sikker på regelbrudd før man går etter kunden. Lykke til videre Hjørnet Gastrobar, med den servicen jeg har opplevd behøver dere all den lykke dere kan få.
Synes ikke det er veldig trivelig at vi blir forklart at vi må roe oss når vi har det trivelig uten å være ufine hverken mot innsatte eller kunder. Vil dem ikke ha blide kunder, burde det stå skiltet i døra. Surt personale
Først og fremst må jeg si at servicen er elendig. Fra skalaen 0-10 vil jeg gi 0. Vi gikk inn og spurte daglig leder om det var et ledig bord å sitte. Vi fikk svar om å gå å finne et bord selv. Han sa først at alle bordene hadde blitt reservert og at vi kan gå å lete etter et som er blitt reservert litt sent og sette oss der. Vi har ikke blitt tatt imot og visst bordet. Daglig lederen var lite møterommene og uinteressert i kunden sin. Videre spurte vi pent om menyen. Men restauranten hadde ikke en meny. Så spurte vi om hva de ville anbefale. To servitører som sto på kassen null gjester i restauranten ba oss om å laste ned appen og bestille. Vi fikk lite hjelp til å komme i gang med bestillingen. Det så ikke ut som ansatte er interessert i å ta oss imot og vi følte oss ikke velkommen. Vi nølte litt og tenkte kanskje vi skulle heller gå til en annen restaurant men begge var såpass sultne at vi ikke orket å bytte vårt spisested, så vi tenkte å spise fort og dra. Ingen hjalp oss med bestillingen. Vi måtte snakke med kokken som var der og bestilte med han. Vi bestilte mat uten å få noe opplysning om pris og porsjon. Noe som var veldig ekstraordinært og rart. Dette viser hvor elendig ansatte er på SERVICE. Nok om servicen, maten vi bestilte var dagens «kyllingsalat». Kyllingen smakte og luktet gammel som kyllingslitre. Samtidig som grønnsakene var ikke så ferske. To retter til sammen endte opp på nesten 400kr. Jeg kan si med hele mitt hjerte at det var ikke verdt det. Jeg kommer aldri tilbake. De markedsfører stedet med «gode matopplevelser», dette var langt i fra en god matopplevelse.
Hvis du er glad i rå hamburger, så er dette stedet for deg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler