facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hjelpemiddelhuset i Bergen kommune

"Kommunal hjelpemiddelservice er inndelt i to tjenester: Hjelpemiddelhuset mottar og formidler korttidsutlån. I tillegg har de utkjøring og innhenting av langtidshjelpemidler for NAV hjelpemiddelsentral. Servicemannstjeneste sørger for installasjon, reparasjon av hjelpemidler. I tillegg har de demontering og innhenting av hjelpemidler og trygghetsalarmer. Servicemennene er og sentrale aktører innenfor programering, montering og testing av velferdsteknolog i hjemmene. Servicemannstjenesten er stasjonert i 4 arbeidslag; Åsane/Arna, Ytrebygda/Fana, Bergenhus/Årstad og Fyllingsdalen/Laksevåg."
Adresse: Kokstaddalen 43, Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 53034880
By: Bergen
Rute: Kokstaddalen 43



relaterte søk: Hjelpemiddelsentralen Bergen Solheimsviken, Låne rullestol Bergen, Låne krykker Bergen, Hjelpemiddelsentralen Helse Bergen, Låne krykker legevakt, Hjelpemiddelsentralen Kokstad, Hjelpemiddelsentralen utstyr, Behandlingshjelpemidler Bergen
Nærliggende lignende selskaper
Adiuvaret Adiuvaret 281 meter Kjøpte en bil av Adiuvaret AS og jeg møtte Morten som som driver selskapet. Takker så...
Nera Networks As Nera Networks As 517 meter
Knuro AS Knuro AS 528 meter
Bergen Naprapatklinikk Bergen Naprapatklinikk 534 meter Får alltid den hjelpen jeg trenger hos Line. Presis og effektiv hvert gang. Full scor...
VA-teknikk Vest As VA-teknikk Vest As 553 meter VA Teknikk Vest AS er ett etablert rørleggerfirma i Bergen og omegn.
Bevegelse & styrke Bevegelse & styrke 604 meter Beveg deg bedre og hold deg skadefri!
Vognteknikk AS Vognteknikk AS 605 meter Helt tipp topp men det er lastebil karosseri og lastebil kran de jobber med
Kiropraktor Bjørnar Knutsen Kiropraktor Bjørnar Knutsen 730 meter Kiropraktoren jeg går hos er veldig flink. Anbefaler til sndre å gå dit.
Bergen Trepleie Bergen Trepleie 794 meter Meget rimelige priser på trefelling og trepleie!
Bergen Baderom Drift AS Bergen Baderom Drift AS 822 meter Flinkeste rørleggere og flisleggere i Bergen. Fantastisk flott arbeid de gutta gjør. ...
Martibygg Martibygg 877 meter Selskapet har spesialisert seg innen byggkonstruksjoner og interiør, dette omfatter a...
Aker Solutions, Sandslimarka 251 Aker Solutions, Sandslimarka 251 1 km En Utrolig opplevelse
Anmeldelser
Det er en ganske lang reise, ikke minst så finnes der ikke bussforbindelse til stedet. Så man er avhengig av bil, og det er litt dumt. Når det er sagt var det en nokså enkel prosess å få byttet ut eksisterende hjelpemidler for en gammel mor, til nyere og bedre. Et par papirer som fylles ut, noe venting mens de ansatte der løper... Veldig fornøyd med servicen jeg fikk der.
Hyggelig personale som ønsker å hjelpe deg med korttids hjelpemidler som vil gjøre hverdagen bedre. Et meget godt tilbud til Bergens befolkning.
Helt tragisk. Vi har satt hjemme to fredager, en der de skulle hente hjelpemiddel for service, og en der de skulle levere tilbake. Begge ganger ringer de like før stengetid og sier at de blir forhindret. Det går i realiteten bort 4 dager unødvendig på et hjelpemiddel som bruker er avhengig av.
Elendig, først får jeg stol med defekt hjul, så får jeg en uten pute, for de er jo så behagelig å sitte i.
Skadet foten og måtte ha hjelpemidler for å klare meg i hjemmet. Fantastisk service, hjelpsomhet og lite «byråkratisk». Her er det pasienten som er i fokus og ikke skjemavelde. Takk!
Praktisk og greit. Lett adkomst med bil, litt perifert uten. Parkeringsplass ved inngangen. Hyggelig betjening og god service. Hjelpemidler kan forhåndsbestilles på nettet før ankomst. Kort ventetid. Bra tiltak.
Beste stedet til sitt bruk. Hyggelige og hjelpsomme ansatte.
De e flinke og hjelpsome.
10/10 opplevelse. Ville besøkt igjen.
Når åpner dere
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hjelpemiddelhuset i Bergen kommune med offentlig transport


Kokstaddalen 480 meter
23
23E
51
FB50
FB51
Kokstaddalen 500 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler