facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hjelptiltur.no

Hjelptiltur.no

Info

Hva med en ferie til et av våre nærmeste ferieland, Polen eller et reisemål langt borte - Mauritius? Begge to eksotiske på sin måte.

Historie

Hva med en ferie til et av våre nærmeste ferieland, Polen eller et reisemål langt borte - Mauritius? Begge to eksotiske på sin måte. Jeg har etter mange reiser over hele verden både med og uten barn, opparbeidet meg bred erfaring som jeg også ønsker å formidle videre til andre.
Skreddersydde reiser med formålet til og gjør det billigst mulig. Reise der vi kan kombinere fly, leiebil, tog og flotte hoteller til en herlig opplevelse. La meg hjelpe dere med å finne et perfekt reisemål om det skulle være en romantisk helg sammen, eller en familietur. Jeg har selv satt sammen flotte turer for min familie der vi har kun gode erfaringer. Det er jo kjekt å kunne reise på tur uten at det koster skjorta.


Medlemskap
For kun 15kr/mnd vil du få en e-post i måneden med beskrivelse av månedens reise. Abonnementet betinger 1 år forskuddsbetaling og da blir det kr 180 til sammen.
Finner du en reise du har lyst å benytte deg av kan jeg for ytterlige kr 150 pr reise for deg og familien, skreddersy en reise for nettopp deg og ditt reisefølge. Gruppereiser avtaler vi pris for hvert tilfelle.
Har du andre ønsker enn det som kommer på disse tilbudene må du bare ta kontakt og jeg skal finne en god og billig tur.

Adresse: Fiolveien 31, 3970 Langesund, Norway
Telefonnummer: +4745273772
By: Langesund
Rute: Fiolveien 31
Postnummer: 3970


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler