facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hjemmesidehuset AS

Hjemmesidehuset AS

Historie

Hjemmesidehuset AS leverer hjemmesider til næringslivet i Norge. Vi har i dag levert hjemmesider til mer enn 2500 bedrifter, noe som gjør oss til en av Norges største leverandører av hjemmesider til næringslivet. Våre ansatte har flere års erfaring innen digital markedsføring og rådgiving, og bruker vår kompetanse til å hjelpe deg som ønsker å representeres på en proff og ryddig måte på internett.

Alle våre hjemmesider leveres med domenenavn, epostadresser og responsivt design som gjør at hjemmesiden er brukervennlig for alle som besøker hjemmesiden, enten det er fra smarttelefon, nettbrett eller tradisjonell PC. Ved å bruke et egenutviklet produksjonsverktøy kan våre hjemmesider leveres med domenenavn, e-postadresser, på nett, innen 24 timer fra bestilling. Alle våre kunder har egen tilgang til å redigere hjemmesiden sin, men aller viktigst, vi tilbyr fri support til alle våre kunder.



"Hjemmesidehuset AS leverer hjemmesider til næringslivet i Norge. Vi har i dag levert hjemmesider til mer enn 2500 bedrifter, noe som gjør oss til en av Norges største leverandører av hjemmesider til næringslivet. Våre ansatte har flere års erfaring innen digital markedsføring og rådgiving, og vi bruker vår kompetanse til å hjelpe deg som ønsker å presenteres på en proff og ryddig måte på internett.Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat!"
Adresse: Åsveien 3, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: 63001966
By: Ski
Rute: Åsveien 3
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Hjemmesidehuset proff, Hjemmesidehuset login, Levert av Hjemmesidehuset
Anmeldelser
Ville avslutte kundeforholdet, men hjemmesidehuset har lagt seg på en lite kundevennlig policy med 14 dagers oppsigelse før et nytt år med abonnement løper videre. Du får ingen melding om å avslutte eller fortsette kundeforholdet før det eventuelt er for sent å si opp. All informasjon forsvinner ved oppsigelse, inkludert mailadresse. Konsekvensen blir at tidligere kunder ikke har noen måte å kontakte meg på om det skulle være noen spørsmål. Hjemmesidehuset er derfor IKKE anbefalt fra min side.
Jeg er veldig fornøyd med Hjemmesidehuset. Jeg fikk god veiledning i forkant av avtalen og god oppfølging hele veien. Teknisk support fungerer veldig bra og alle oppdateringer gjøres i rekordfart! Jeg får veldig gode tilbakemeldinger om hjemmesiden av kundene mine og det er med stolthet jeg nå kan presentere "shoppingviduet" inn i bedriften min.
Utrolig dårlig kundeservice, får ikke til møte, endrer ikke hjemmeside etter mitt ønske, kun svar på telefon/mail. Useriøst, hold dere unna om dere skal ha en ordentlig hjemmeside, og ikke via en mal i WordPress etc.
Flinke og hyggelig folk som følger opp kunden sin. De er raske på tilbakemeldinger.
Meget hyggelig opplevelse med Hjemmesidehuet AS De er dyktige. Hyggelige og og gjøre en god jobb. Anbefaler på det varmeste.
Kjapp hjelp og god forståelse,gode råd og blide folk!
Veldig hyggelige og flinke folk som strekker seg langt for at akkurat du skal få det beste ut av deres tilbud. Veldig fornøyd med kundeservice. Anbefales.
Veldig fornøyd, god servic for kundebehandling, svarer raskt når man trenger demvi er kunde hus hjemmesidehuset og anbefale til norske folk i hele landet
Veldig godt fornøyd med service og rask levering.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hjemmesidehuset AS med offentlig transport


Leikvollen 70 meter
525
527
Leikvollen 70 meter
Leikvollen 70 meter
525
526
527
Eikeliveien 130 meter
1572
510
540N
Eplehagen 270 meter
525
527

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hjemmesidehuset AS.

Ski markedsføringsbyrå

åpningstider, plassering. Åsveien 3 ski mediebyrå kart bykart, satellitt visning. Hjemmesidehuset AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hjemmesidehuset AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hjemmesidehuset AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sherpa - Øk salget med film Sherpa - Øk salget med film 3 km Vi hjelper din bedrift å ØKE SALGET MED FILM
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler