facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hjertekommunikasjon - Selvutvikling, Dyrekommunikasjon, Healingterapi

Hjertekommunikasjon - Selvutvikling, Dyrekommunikasjon, Healingterapi

Info

Jeg ønsker å hjelpe mennesker og dyr til å finne tilbake til sitt sanne jeg. Jeg tilbyr blant annet Reiki, healingterapi og dyrekommunikasjon. Dagens kort.

Historie

Ønsker du hjelp til å bli kjent med deg selv i dybden, bevisstgjøring av egne prosesser, forløsning av vanskelige følelser eller traumer? Ønsker du en terapeut som ser på helheten og som ikke dømmer deg for hva du har gjort eller opplevd? Ønsker du en dypere åpning av ditt hjerte og en dypere kontakt med din sjel? Eller ønsker du å bli bedre kjent med dyret ditt, dets tanker og behov? Ønsker du og vite hvilke avtaler du og dyret har på et dypere plan, hva dere skal hjelpe hverandre med i dette livet?

Om du kan svare ja på en eller flere av disse spørsmålene så er du kommet til rett plass.

Jeg holder på med en utdannelse som gir meg verktøy til bevisstgjøring av både enkeltindivider og grupper. jeg kan hjelpe deg å komme dypere mot roten av dine utfordringer. Fellesnevneren i mine tilbud er et ønske om å hjelpe dyr og mennesker, og at alt arbeidet skjer fra hjertet.

Mine tilbud gir mulighet til forløsning og forvandling hos både dyr og mennesker

Adresse: Vivestad, Ramnes, Norway
Telefonnummer: 93207335
moc.nojsakinummoketrejh@wis
By: Ramnes
Rute: Vivestad


Nærliggende lignende selskaper
healerhermanhotmail.no healerhermanhotmail.no 0 meter Sysler med healing.hjelper det fleste .med det meste Healer og dyr
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler