facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hjerterommet/Team workout

Info

Hjerterommet tilbyr diverse behandlinger, massasje, kopping, lavasteinsmassasje og Nada akupunktur. Her kan du og få kost-og ernæring og PT hjelp samt Yin yoga kurs.

Historie

Jobbet med trening i 26 år, som sal og sykkelinstruktør, samt treningsveileder. Har i 17 av disse årene hadde lederansvar innenfor disse kategoriene på div treningssentere. jobbet som massasjeterapeut i 7 år, og tilbyr da flere typer massasje tilpasset hver enkelt kunde. Nada akupunktur har jeg jobbet med i 6 måneder og er så glad for å kunne tilby dette til kundene mine. En detoxbehandling som er med på å styrke
kroppen vår. Har og studert kost og ernæring ved Norsk høyskole for helhetsterapi og har gjennomført kurs med kunder i EasyLife og LettereLiv;0).

Adresse: Sørvald bo og behandlingsenter, Sørum
Telefonnummer: 46765103
By: Sørum
Rute: Sørvald bo og behandlingsenter


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hjerterommet/Team workout.

Sørum helse/skjønnhet

åpningstider, plassering. Sørvald bo og behandlingsenter kart bykart, satellitt visning. Hjerterommet/Team workout adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hjerterommet/Team workout. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hjerterommet/Team workout med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler