facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hjertestolpen

Hjertestolpen
Adresse: Ved busstoppet Kirkeveien 166 , Oslo 0450, NO
By: Oslo
Rute: Ved busstoppet
Husnummer: Kirkeveien 166
Postnummer: 0450


Anmeldelser
Pass på hva dere sier til dem folkens. Sist jeg var innom ble jeg spurt av legen om jeg eide bitcoin og noen andre aksjeselskaper, jeg sa at det stemte og da ble jeg holdt igjen i flere uker også videre sendt til Dikemark sykehus og der har jeg vært i flere måneder.
Dårlig service. Måtte vente fem år på å få glassøye, og nå har alle blitt vant til å se meg med et fakka øye. Velferdsstat, tror jeg og. Vi trenger kommunisme.
Dårlig kommunikasjon og ingen oppfølging. En kamp for å få hjelp. Det verste sykehuset jeg har vært på. Har ingen gode ord å si.
Man blir godt tatt vare på av et fantastisk personell.
Var innlagt for å operere inn ICD her. Fantastisk dyktige leger, sykepleiere og andre som jobbet på sykehuset. Følte meg godt ivaretatt.
jeg fikk meget bra behandling,selv om det ble litt frem og tilbake med hva slags behandlig jeg skulle forsette med etter utskrivelse.kjempe koselige og veldig flinke sykepleiere på nyrepol.ingen ventetid på noe.veldig bra. maten kunne vært bedre da...hehe.
Mitt inntrykk er at de ikke har greie på det de skal drive med
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hjertestolpen.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Ved busstoppet kart bykart, satellitt visning. Kirkeveien 166 hvordan komme seg rundt. Hjertestolpen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hjertestolpen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hjertestolpen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler