facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hjertnes kino og kulturhus

Hjertnes kino og kulturhus
Moderne kultursenter med musikk, dans og teater, i tillegg til et bredt kinoprogram.
Adresse: Sandefjordsveien 3, 3202 Sandefjord, Norge
Telefonnummer: 33 41 67 60
Stat: Vestfold
Distrikt: Sandefjord
By: Sandefjord
Rute: Sandefjordsveien
Husnummer: 3
Postnummer: 3202


Anmeldelser
Var tilskuer ifbm Sandefjord Open bodybuilding. Storsalen har gode seter med god beinplass. Høy standard på toalettene. Stor foaje. Liten men ok kiosk pluss for kaffemaskin. Det ligger en liten parkeringsplass i umiddelbar nærhet med innkjøring fra Sandefjordveien. Eller så ligger det en stor parkering på hjørnet av Strandpromenaden og Sandefjordveien.
På kino i sal 1. Kort oppsummert: God parkering, lett å komme til, god lyd, god plass - dyr kiosk
Alltid hyggelig på Hjertnes Denne gangen Pirates show med Spotlight
Sandefjords storstue. Flott akustikk, god lyd, bra scene, gode seter, storskjermer på sidene. Parkeringsplass i nærheten. Flotte toaletter. Her er det bare å glede seg.
Hjertnes er primært Sandefjords kino. Det er tre saler hvorav en stor hovedsal med lerret og scene. I hovedsalen er det også både teater, konserter og andre forestillinger. Kiosk med utsalg av divere snacks og drikke i tilknytning til stedet. Bygget har forøvrig en lun og trivelig atmosfære.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler