facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HM-Kontor AS

HM-Kontor AS

Info

Din totalleverandør av kontor og it.

Historie

HM-Kontor AS har levert kontorutstyr til bedrifter og offentlige kontorer i Follo og omegn gjennom snart 25 år, og representerer en rekke kjente merkevarer.



"HM-Kontor AS har levert kontorutstyr til bedrifter og offentlige kontorer i Oslo, Akershus og Østfold gjennom 30 år, og representerer en rekke kjente merkevarer.Som totalleverandør av kontortekniske hjelpemidler og tjenester, bør vi være en naturlig samarbeidspartner.Vi er et team som jobber på tvers av mange fagområder for å hjelpe deg som kunde.Vårt hovedfokus er å yte god service samt levere driftssikre bedriftsprodukter. Alt salg blir gjort ut i fra et serviceperspektivVi leverer eksempelvis komplette konferanserom med møbler og AV utstyr, komplette dokumentløsninger, serverløsninger og enkeltstående pc'er. Kontormøbler og kontorstoler er også en naturlig del av sortimentet. Vi tilbyr teknisk service og support fra eget verksted."
Adresse: Teglveien 21b, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: 64911600
By: Ski
Rute: Teglveien 21b
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Kontortekniske hjelpemidler
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HM-Kontor AS.

Ski datamaskinreparasjon

åpningstider, plassering. Teglveien 21b ski elektronikk kart bykart, satellitt visning. HM-Kontor AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HM-Kontor AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HM-Kontor AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gabriel's PC Hjelp Gabriel's PC Hjelp 632 meter Support for PC og utstyr.
Elkjøp Ski Elkjøp Ski 1 km Bestilte kjøkken i juli-22 og idag 27/1-23 er kjøkkenet mangelfull og ennå ikke klar ...
Pckompaniet Pckompaniet 1 km Vi i pckompaniet bruker vår erfaring til å lage dataløsninger med høy kvalitet til en...
Berggård Amundsen & Co as Berggård Amundsen & Co as 3 km Oversatt av Google Inngang til bedriften gjennom en bom, åpnet automatisk. Vi nærmer ...
Berggård Amundsen Follo Berggård Amundsen Follo 4 km God service og mye kunnskap !
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler