facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HMV Bilsenter as

HMV Bilsenter as

Info

HMV Bilsenter er ein leiande aktør i bilbransjen på Voss.

Historie

HMV Bilsenter er ein leiande aktør i bilbransjen på Voss.
Merkeforhandlar for Volkswagen personbilar og Nyttekjøretøy.
Autorisert merkeverkstad for Volkswagen personbilar og Nyttekjøretøy. HMV Bilsenter er også store på sal av brukte biler. HMV Bilsenter AS har vore i bransjen sidan 1935, og er i dag ein av dei største bilforhandlarane på Voss. Hausten 1998 flytta vi inn i eit nytt moderne bilanlegg.
Volkswagen har vore det klart leiande merke i distriktet i mange år. I takt med at Voss utviklar seg som regionssenter, opplever vi at stadig fleire kundar kjem frå eit større distrikt enn tidlegare. Særleg då frå indre deler av sogn, Hardanger, Vaksdal og Bergen. Den utviklinga er viktig for oss!

HMV Bilsenter er ein del av HMV Voss gruppen med lang og stolt historie i lokalsamfunnet. HMV Bilsenter er også medeigar av Bilpleiesenteret Voss og Bilskedesenteret Voss.

Produkter

Volkswagen Personbil og Nyttekøyretøy

Adresse: Hardangervegen 27, 5700 Vossavangen, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56529150
on.ssovvmh@tsop
By: Vossavangen
Rute: Hardangervegen 27
Postnummer: 5700



relaterte søk: voss bilsenter, hmv maskin voss, odda bilsenter, møller bil, bruktbil voss, biltunet voss, hmv bilsenter ansatte, subaru voss
Nærliggende lignende selskaper
Motorservice Bilsenter As Motorservice Bilsenter As 1 km Kjekke folk, alltid god service
Anmeldelser
Motorlampen kom på under kjøring fra Sverige og etter å ha fått avslag på assistanse fra alle VAG-forhandlere fra grensen og helt til Voss fikk vi en tekniker til å sjekke Caravellen vår. Det var ikke noe kritisk feil og feilen ble slettet, motorlampen sloknet og vi kunne kjøre videre på ferie. Helt gratis var servicen vi fikk, det tok maks 10 min og var helt suverent!
Måtte få festet en løs plate under bilen da jeg var på gjennomreise. Fikset raskt og veldig rimelig!
Var så heldig å få time hos HMV i sommer for å ordne bilen min. Etter at de har ordnet feilene med bilen, og eg er på kjøretur så opplever eg at ikke alt som de har skrudd på sitter fast på bilen slik som det skal. De måtte ta av fronten på bilen for å jobbe i motorrommet på bilen, og i den sammenhengen så har de ikke festet ekstrautstyret på bilen min ordentlig etterpå. Heldigvis har ikke dette medført skade på ekstradelene på bilen min, men det setter spørsmål ved kvaliteten på arbeidet og om de faktisk har gjort arbeidet sitt ordentlig ved verkstedet. Har også klaga direkte til HMV men de tar seg ikke tid til å svare. De får 1 stjerne for at de kunne ta i mot under sommeren, stryk for pris, gjennomføring av arbeid og oppfølging av kunde i ettertid. Svært skuffa kunde
Dette er noe av det mest service innstilte verksted / bilsenter jeg har vært borti. Utrolig behjelpelig. Nødstopp, hjalp til med reprasjon, fikset lånebil. Takk for hjelpen.
Topp service, hyggelige folk.
Kjapp ordning av problemet
Kjenner lite til HMV bil kun frå levering og henting av bil via arbeidsgiver. Bilmerket VW er ikke min favoritt.
Bra service og flinke arbeidere. Bare synd dei er stengt i helgene hvis man trenger deler i helgen.....
Meget god service. Stod med flatt batteri, på naboparkeringen og de kom med starthjelp på 5 min.
Svært imøtekommende og hjelpsomme. Prøver alltid å finne en løsning for meg som kunde.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler