facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hokksund Camping AS

Hokksund Camping AS
Adresse: Stryken 73, 3303 Hokksund, Norge
Telefonnummer: 32 75 42 42
Stat: Buskerud
Distrikt: Øvre Eiker
By: Hokksund
Rute: Stryken
Husnummer: 73
Postnummer: 3303


åpningstider

mandag: 10:00–12:00
tirsdag: 10:00–12:00
onsdag: 10:00–12:00
torsdag: 10:00–12:00
fredag: 10:00–12:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Vi er nesten alltid innom her når vi reiser østover. Sanitæranlegg er fantastisk og reint. Man kan dusje uten paletter og stress ikkje dyrt å vaske klær. Fine plasser er det og. Ser ut som ein flott lekeplass for barn og de har laget til badestrand for barn.
Jeg likte meg her, campingen ligger rett ved elva, noe som gjør det veldig hyggelig. De ansatte er hjelpsomme og vennlige. Jeg bodde i campinghytte og ble skuffet av innholdet i kjøkkenet. Det manglet ting jeg oppfatter som essensielt i et kjøkken som for eksempel kniv og saks. På tross av at det var sengeplasser til 6 i hytta så var kjelene og pannene så små at vi måtte lage mat i etapper.
Kjempefin campingplass. Vi kommer for andre år å rad pga det er rent og fint. Det vi savner er en føner for hunder og ett innebord der de kan stå å bli tørket. Det hadde vært helt topp. Nå har vi vært her siden fredag. Vi koser oss selv om været ikke er det beste. Kommer nok igjen.
Fryktelig skuffende plass ti å betale 370kr +80kr i strøm for et døgn.nBare grov stein og jord å stå på . Takk og pris at det ikke ble regn før vi fikk reist.nKOMMER IKKE TILBAKE HIT !
En av de bedre campingplassene i Norge. Nye og flotte sanitæranlegg. Liker måten bobilplassene er inndelt, men ikke alle forstår tanken bak og derfor noe kaotisk, da plasseier ikke organiserer hvordan folk parkerer. Enda godt vi var der utenom høysesongen. Pluss med strøm og vannkraner på hver plass.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler