facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Holdbart Skien

Holdbart Skien

Info

Holdbart.no skal slåss for å minske det store berget av matvarer som kastes hvert år. Bra for miljøet og bra for lommeboka!



"Vi kjøper inn varer som av en eller annen grunn ikke skal selges gjennom de vanlige dagligvarekanalene i Norge.Dette kan være produkter som:- Har kort "best før dato"- Er blitt tatt ut av sortimentet hos de store kjedene- Har pakningsendringer- Er sesongvarer- Det har blitt produsert for mye avHoldbart kjøper inn disse varene og selger det videre til sine kunder med opptil 90% lavere priser enn dagligvarebutikken.Vi har også nettbutikk og for kun kr. 89,- leverer vi inntil 20 volumkilo til alle Bring sine hentepunkter i hele Norge. Du kan også velge å få varene levert hjem til deg mot et pristillegg på kr 30,-HELLIGDAGER; Endrete åpningstider - Sjekk åpningstider på DIN butikk på Facebook."
Adresse: Kjørbekkdalen 19, 3735 Skien, Norway
Telefonnummer: +47 24 02 24 20
on.trabdloh@neiks
By: Skien
Rute: Kjørbekkdalen 19
Postnummer: 3735


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: holdbart kristiansand, holdbart varer, holdbart vestby, holdbart stoa, holdbart.no skien, holdbart arendal, holdbart jessheim, holdbart jessheim åpningstider
Anmeldelser
Hva jeg liker med Holdbart? Jeg liker Holdbart,enkelt og greit. Besøk butikken selv og bedøm.
Kjempegodt alternativ til å kaste mat, har funnet mange gjemte skatter og spennende mat her. Gode priser og alternativer til dagligvare, ikke alltid du finner det du leter etter. Men ting som pasta, karboniserte drinker, ris og pasta saus har de alltid. Større kvanta kjøtt også, hvis du vil invitere til fest eller fryse ned.
Finner ofte ting jeg trenger, men prisene er ikke alltid så mye å juble for.
Holdbart er rådbillig på det meste.Snille priser, Mye varer, Vennlig betjening. Rydding. Welcome. Det er ett fast sted å handle mat.
Her kan du gjøre gode kjøp
Interessant men mye unyttige produkter for meg. Snaks og mineralvann var det mye av og sånn må det vel være pga holdbarhet. En del frosse produkter også men mye i store pakninger. For store husholdninger sikker greit.
generellt greit men fikk en gang en klumpete sjokolade melk. skjønner at ting ikke er farlig etter best før dato men et sted må grensen gå
Masse gode tilbud!
Hele lokalet luktet råtten mat og søppel. Lukten var så sterk at jeg var kvalm lenge etterpå, klarte ikke å være der inne. Ingenting frister når man går i den lukta i et halvmørkt lagerlokale.
Smart handel rett å slett. Blide folk der, bare å spørre om du lurer på noe.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler