facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Holmavatn Ungdoms- og Misjonssenter

Holmavatn Ungdoms- og Misjonssenter

Info

NLM's leirsted på høgjæren. Leirer for NLM og andre. Selskapslokaler, kurs og konferanse. Hotell. Utleie av kanoer. salg av fiskekort. Badeplass.

Historie

Holmavatn er kjent for sin idylliske plassering og flotte uteområder.
Nærhet til naturen, med egen badeplass og lekeplass for barn, ballbinge og volleyballbane for å nevne noe.
Her har vi kristne leirer og weekender for alle generasjoner, både NLM's egne (http://tinyurl.com/leirholmavatn) og i form av utleie til andre.

Vi har også utleie av kanoer, flotte selskapslokaler for 20-120 personer, kurs og konferanse i funksjonelle lokaler, samt hotell med 18 rom og 33 sengeplasser. Øvrig innlosjering i internat, total kapasitet på 119 personer til overnatting og mat servering.

Vi er kjent for god mat, med mye lokale råvarer. Kan ta i mot bussturer, og de fleste grupper som for eksempel skoleklasser, barnehager, og bedrifter.

Vår oppgave

Tilby positive opplevelser for barn og unge på NLM's leirer. Utleie til bedrifter og private for overnatting, selskaper, kurs og konferanse.

Produkter

Leirer og weekender for menigheter og andre. Kurs, konferanser, personalsamlinger og lignende. Selskapslokaler til bryllupp, konfirmasjon, minnesamvær med mer. Overnatting til bedrifter og private.
Ligger landlig med tur og fiskemuligheter. Leie av kano m.m.

Adresse: Holmavatnet 272, 4360 Varhaug
Telefonnummer: 51432500
on.mln@ntavamloh
By: Varhaug
Rute: Holmavatnet 272
Postnummer: 4360



relaterte søk: holmavatn leir, holmavatnet fiske, holmavatn bryllup, holmavatnet samnanger, holmavatn steinkjerringa
Nærliggende lignende selskaper
Varhaug kyrkje Varhaug kyrkje 7 km Etter å ha vakse opp med dette som 'heimkyrkje' har det på mange måtar vorte slik eg ...
Anmeldelser
Fantastisk natur, nydelig mat og gjestfrie personale. Gode rom og senger, samt nyttige små og store møteplasser. Må oppleves enten det er for en dag eller weekend. De er eksperter på arrangementer og kurs.
Vakkert og spesielt område
Vakre omgivelser og hyggelige folk. Spiste bare lunch der, og det var kjempe godt : Gleder meg til fremtidige besøk der oppe : Vekk fra mobilmas og kjas og opp til dårlig dekning, hehe..
Kul plass. Var å hentet familiemedlem her som hadde vært på leir.
Var der med jobben ifbm HMS-dag. Koselig plass. Vi fikk nystekte vafler, hjemmelaget jordbærsyltetøy og veldig god lunsj + dessert. Alt ble lagt til rette for en fin dag
Fint utgangspunkt for turer til Synesvarden og Steinkjerringa
Grei badeplass for store og små. Blir litt fort dypt, så pass på de minste
Beste utgangspunktet for tur til Steinkjerringa og Synesvarden.
Flott plass. Idyllisk med vannet. Fult med aktiviteter for hele familien. Gode folk og go stemning anbefales på de sterkeste.
Grei standard på rom, med eget bad med dusj. Veldig god mat, behjelpelige folk, og flott område med badevann, kano- og trøbåtmuligheter, og fint turområde.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler