facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Holmsbu havn

Holmsbu havn

Info

Holmsbu havn KF

Historie

Holmsbu havn er en moderne som ble åpnet i 2007 med 250 faste plasser og 50 gjesteplasser. Det er godt tilrettelagt med et sanitæranlegg, vann, strøm og en hyggelig grillplass for både båtfolk og andre som besøker Holmsbu. Det er god stemning i havna når gjestehavna fylles opp på en godværsdag og folk strømmer til. Havnen ligger i sentrum og det betyr kort vei til alt du trenger og som Holmsbu kan by på. Opplevelsene en mange, som for eksempel: kunst, aktiviteter, turterreng, restauranter, golf, pub, gartneri, matbutikk, ting og tang butikker, hoteller, hytteutleie, traktorkjøring, gårdsbutikk og mye annet.
Bare spør på havnekontoret som også er turistkontor hele sommeren,

Etikett

Holmsbu Havn adrministreres av den kommunale bedriften Hurum Havner KF, som også er ansvarlig for denne siden.



"Havnen med 250 faste plasser. 50 gjesteplasser og alle fasiliteter ligger midt i Holmsbu sentrum.Havnen administreres av Asker Kommune."
Adresse: Storgaten 17, 3484 Holmsbu
Telefonnummer: 32791266
on.nvahubsmloh@ofni
By: Holmsbu
Rute: Storgaten 17
Postnummer: 3484



relaterte søk: webkamera holmsbu, holmsbu spa gjestehavn, holmsbu havn kf, son gjestehavn, holmsbu spa, tofte havn, båtplass hurum, båtutleie holmsbu
Nærliggende lignende selskaper
Holmsbuopplevelser Holmsbuopplevelser 12 meter Et lite stykke Sørlandet, koselige spisesteder og gallerier
Brygga i Holmsbu Brygga i Holmsbu 100 meter
BDhuset BDhuset 144 meter BDhuset er et lokalt flerbrukshus som kan brukes til konserter, foredrag, seminar, uts...
Holmsbu Kirke Holmsbu Kirke 611 meter Total ødelagt nå at trærne er fjernet. Skammelig.
Holmsbu kirke Holmsbu kirke 629 meter Nydelig kirke m.mange maleri.Lun fin atmosfære.
Villa Holme Villa Holme 1 km Artig hus, men glad jeg ikke bor der. Stue med kun ett 15×15 cm vindu, er ikke en dr...
Anmeldelser
Asker rundt regattaen hadde reservert gjestehavna fra fredag 19-21august. Ved ankomst med seilbåt med barn, uvitende om arrangementet ble vi jaget vekk av en frekk og ugjestmilde person som åpenbart hadde med arrangementet å gjøre. Mange ledige plasser og det var ikke snakk om ligge en time eller to. Lite løsningsorientert. Sånn får man ikke behandle sine gjester!
Alltid hyggelig i Holmsbu om sommeren. Har du båt, så bør du absolutt ta deg en tur til denne havnen. Her finnes det flere spisesteder, Holmsbu bad, kiosk hvor de har et stort utvalg av kule is. Gjestehavn med tilgang til toaletter. Et koselig samfunn med mye liv om sommeren, anbefales.
Nydelig sted, flotteste Privaten cafe med "den" praktfulle blomsterfloraen. Koselig gjestehavn og fine turstier rundt omkring på Holmsbu
Mye festing med høy musikk til langt på natt. Ingen havnevakt tilstede, kun på dagtid for å sjekke betaling. 200kr for dusj og strøm, og mye bråk.
Veldig fin og koselig havn
Yrende båtliv og mennesker som vandrer rundt omkring. Alle butikker åpne på søndag, god softis på brygga, men litt lite benker på bryggene til å slå seg ned på.
Koselig og fin hamn.
Fin atmosfære, idyll..
Super gjestehavn med butikk og restauranter. Liten "sørlandsidyll"
Alltid likt meg på Holmsbu, helt siden barndommen og fram til voksen alder. Var en tur i dag den 28 juli 2019 med båt, og i barn og ungdoms tiden så var det mye med båt dit. Men har også vært en del med MC der i di siste årene. Og det er helt innenfor det å, men det er noe eget med dette stedet og med båt. Eneste som er synd og det er dyrt å ligge der med båt. Men sånn har det jo blitt så og si alle steder nå da.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler