facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Holmsbuhjort - Aas Gård

Holmsbuhjort - Aas Gård

Info

Aas Gård driver oppdrett av hjort for salg av kjøtt direkte til forbruker.

Historie

Vi selger hjortekjøtt direkte til forbruker, Normalt som halve dyr á ca 22-30 kg. Dette er da alt fra kraftbein, kvernet kjøtt og fileter, og er ferdig partert og pakket.

Hjortekjøtt er kanskje det aller beste kjøttet, og i motsetning til ved kjøp fra jegere vet man alltid at man får et ungdyr (halvannetåring) ved kjøp fra oppdrett, med mindre annet avtales. Dette sikrer at man får det aller møreste kjøttet. I tillegg til å være godt, er hjortekjøtt et dyrevelferdsmessig godt alternativ.

Hjorteflokken går i sin innhegning hele året, og har ingen stressende frakt til et slakteri. De som skal slaktes avlives i sine vante omgivelser, og merker ingenting før det er slutt. Hele prosessen kontrolleres av mattilsynet, og kjøttet stemples med EFTA-merking av mattilsynet før det parteres, noe som gjøres hos Aksel Andersen AS i Drammen.

Hjorten lever av gress og vegetasjon den beiter, og gress i rundballer om vinteren. I tillegg får de tilskuddsfor for å ha et riktig vitamin- og mineralopptak.

Hjortene er husdyr, men også ville dyr. De er váre for fremmede og for nye ting, men samtidig nysgjerrige. De tammeste kommer og spiser av bøtten med tilskuddsfor når vi forer dem, mens noen aldri vil komme helt bort.

Adresse: Aas Gårds vei 27, 3484 Holmsbu
By: Holmsbu
Rute: Aas Gårds vei 27
Postnummer: 3484


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler