facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Holmstad Hjemmebakeri

Holmstad Hjemmebakeri

Info

Les mer om Holmstad Hjemmebakeri på www.holmstad.no

Tlf.: 611 66 123



"Helene og Oddmund Holmstad startet bedriften i februar 1970.Altså for 50 år siden i år!De begynte da med totenkringler. Kringlene er et lokalt produkt. Kringlene blir trillet for hånd, en og en. Ingen enkle snarveier eller lettvinte løsninger. Kun ekte og ferske råvarer. Altså et skikkelig håndverk.Bondekringlene er det produktet som Holmstad Hjemmebakeri grunnla sin bedrift på. Sammen med smultringene er Totenkringlene blitt vårt varemerke.Varesortimentet er blitt utvidet opp gjennom årene.For grunnleggerne ble det mange og lange arbeidsdager. I 1991 ønsket Helene og Oddmund å gi over ansvaret til sin datter. Anne-May er konditormester, og med henne begynte vi også med selskapskaker.Vi sysselsetter fem damer som setter"
Adresse: Kronborgsæterlinna 123, 2848 Skreia
By: Skreia
Rute: Kronborgsæterlinna 123
Postnummer: 2848


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00


relaterte søk: holmstad totenkringler, bryllupskake hedmark, kjelstad bakeri, bakeri gjøvik
Anmeldelser
Kom tilfeldigvis over en pakke med wienerbrød fra Holmstad på en Menybutikk i Oslo. Må si dette var en av de aller beste wienerbrødene jeg har smakt. Her snakker vi ekte godsaker
Ett sted jeg bør svinge innom på vei i ferien....Minnes så godt fra barndommen vi var innom Holmstad etter smultringer. Han Stein leide jo en periode hos mine foreldre i Sarpsborg.
Gode kaker og koselig betjening.
Koselig sted og god cervis.hyggelige folk.
Koselige ansatte, nydelig bakst.
Nydelige smultringer
Positivt personale! God kvalitet på varene.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Holmstad Hjemmebakeri.

Skreia grossistbaker

åpningstider, plassering. Kronborgsæterlinna 123 kart bykart, satellitt visning. Holmstad Hjemmebakeri adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Holmstad Hjemmebakeri. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Holmstad Hjemmebakeri med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler