facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Holths Gym

Holths Gym

Info

Effektiv trening når det passer DEG! Trening fra 279,- per mnd.

Historie

Holths Gym er et treningsstudio av typen "Express/ tørrgym". Dvs. at vi har valgt å ikke ha dusjmulighet hos oss.

Dette fører til at vi har mer plass til treningsutstyr og til solarium, samt at kostnadene holdes nede. I sum betyr dette at våre medlemmer får et mer effektivt, og rimeligere treningstilbud.

Istedetfor tradisjonelle garderober, har vi "skifterom" der man kan skifte til treningstøy, og klær og verdisaker kan enkelt låses inn i garderobeskap/ mindre verdiskap med ditt eget personlige armbånd.

Eier, Gunnar Holth er fra Kristiansund. Han har tidligere vært medeier i et annet treningsstudio, men valgte i mai 2015 å "gå solo" med Holths Gym. Gunnar har drevet med ulike typer trening hele sitt liv, og har konkurrert i kroppsbygging en rekke ganger med gode resultater. Han har også en karriere i forsvaret å se tilbake på, og er autorisert instruktør gjennom Norges Helsestudio forbund Han har en egen "passion" for trening som synes i alt han gjør, og brenner for å instruere og inspirere andre!

Etter mer enn 25 år med trening på ulike treningsstudioer i inn- og utland, har han god erfaring med hva som skal til for å skape et bra gym. Alt utstyret på Holths Gym er "håndplukket", og av beste kvalitet, for å gi deg den beste treningsopplevelsen!
Både eier og kunder på Holths Gym er genuint opptatt av den gode treningsfølelen, noe som er med på å skape et godt miljø.
Vi vet at et godt miljø er av avgjørende betydning for ekte treningsglede og din fremgang!


Velkommen til oss!

Adresse: Løkkemyrveien 1, 6517 Kristiansund Nord, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: 91910272
on.mygshtloh@tsop
By: Kristiansund Nord
Rute: Løkkemyrveien 1
Postnummer: 6517


åpningstider

Mandag: 05:00 - 01:00
Tirsdag: 05:00 - 01:00
Onsdag: 05:00 - 01:00
Torsdag: 05:00 - 01:00
Fredag: 05:00 - 01:00
Lørdag: 05:00 - 01:00
Søndag: 05:00 - 01:00


relaterte søk: gym kristiansund, actic kristiansund, treningssenter kristiansund, easyfit kristiansund
Nærliggende lignende selskaper
Iformnå.no Iformnå.no 2 km Bra treningssenter!
Fosna Fysikalske, fysioterapi og treningssenter Fosna Fysikalske, fysioterapi og treningssen... 2 km Et treningssenter hvor også vi eldre føler oss hjemme. Trivelig miljø.
Iformnå.no - Yoga Iformnå.no - Yoga 3 km Åpner September 2018. Vi vil tilby medlemskap med tilgang til ulike yogatimer og se...
Anmeldelser
Fantastisk trenings studio med en kjernekar som eier. Lidenskapelig og lærer og viser deg alt du trenger for å trene alle muskelgrupper, enten du er helt nybegynner eller har litt erfaring. Meget hyggelig kultur hvor man føler seg velkommen. Anbefaler på det sterkeste!
Holths gym er absolutt til å anbefale, stortrives med å trene der, om man er usikker på hvordan man bør trene og trenger litt hjelp har de flinke arbeidere som hjelper deg med å sette opp ett treningsprogram. Masse bra utstyr og mange flotte mennesker.
Her finner du Goma Gutten Gunnar Holt som vokste opp i gomagata. Han har vært og er i norgeseliten når det gjelder kroppsbygging og trening. Her får du meget god og faglært oppfølgning enten du nylig har begynt å trent eller har gjort det i en årrekke .
Fantastisk flott gym med topp utstyr og fantastisk dyktige drivere og et hærlig treningsmiljø der du fort blir inkludert og blir ønsket velkommen av andre som trener på gymmen. Topp treningsenter med topp utstyr.
Stor, ryddig og ren gym med det aller meste av utstyr og apparat.
ryddig, og godt utstyrt gym
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler