facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Homøopraktiker Jan Bjerke

Homøopraktiker Jan Bjerke

Info

Jan Bjerke: Jeg er født i 1958 på Rjukan, og har helt siden ungdommen hatt stor intersse for naturterapi, urter, homeopati og østlig filosofi.

Historie

Jan Bjerke: Jeg er født i 1958 på Rjukan, og har helt siden ungdommen hatt stor intersse for naturterapi, urter, homeopati og østlig filosofi og dens måte å diagnostisere og helbrede. Samtidig har jeg hatt en stor nysgjerrighet på hvor vi kommer fra, hva vi gjør her og hva som skjer videre med oss. Min utdannelse og behandlingsmetoder bygger mye på egen og lang erfaring med fordøyelsesplager. I mange år hadde jeg til dels store plager. Det ble stadig verre med årene, og jeg fikk ingen hjelp fra det offentlige helsevesen da de ikke fant noe galt med meg. Derfor begynte jeg å lete selv innenfor det alternative og kom under behandling for Lekk Tarm Syndrom (LGS eller Leaky Gut Syndrom). I korte trekk går dette ut på at det har oppstått en ubalanse i fordøyelsessystemet slik at kroppen ikke er istand til å fordøye og omsette den maten vi spiser til næring som kroppen kan bruke i sitt maskineri. Ut fra min erfaring og den kunnskap jeg har tilegnet meg er jeg ikke i tvil om at svært mange tilstander starter med et mage- tarmproblem. Dette kan pågå selv uten at du har større plager.I en artikkel i Dagbladet 2011 stod følgende å lese: ”..Vi tror at ca 70-80% av den norske befolkningen lider av et eller annet symtom fra fordøyelsen.”Så lenge vi per d.d. vet at 80 % av vårt immunforsvar er lokalisert i tarmen, og at alt opptak av næring skjer her, så er det av stor viktighet at det fungerer optimalt. Dette skal igjen gi næring til cellene våre samt mange av hormonprosesene i kroppen. Fungerer ikke dette som det skal, gjelder det å fjerne det som belaster deg , erstatte det med det du tåler, gjennskape balansen og å gi underdsøttende behandling slik at kroppen selv kan reparere skaden. Men vi må heller ikke glemme at våre tanker og psyke også i stor grad påvirker helsen. Tenker vi stadig negative tanker så har det stor innvirkning på kroppen. Dette kan måles, også helt ned på cellenivå , noe som bekreftes av flere forskningsrapporter. Å være mentalt stresset kan også være negativt for helsen. Vi har i tillegg mange påvirkninger fra vår barndom. Forskning viser at vi fra alderen 0-7 år ikke har noen analyse, og alt som blir sagt og gjort mot oss blir registrert som sannhet. Dette kan også ha betydning for helsen senere i livet.Derfor må vi jobbe med både den fysiske kroppen og vår underbevisthet for å bli hele igjen.Utdanning:
•Anatomi ,fysiologi og sykdomslære
•Østlig medisin og filosofi
•Fordøyelse og kosthold
•Matintolleranse/allergi
•Urter, vitaminer og mineraler
•Bio Resonansmåling og terapi

Adresse: Gyvingjordet 18, 3660 Rjukan, Norway
Telefonnummer: 94134460
on.evil@ejbnaj
By: Rjukan
Rute: Gyvingjordet 18
Postnummer: 3660


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler