facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Homannsberget camping - Offisiell side

Homannsberget camping - Offisiell side

Info

Familievennlig 3-stjerners campingplass.

Historie

Homannsberget Camping ligger idyllisk til ved Drammensfjorden, kun en time fra Oslo.

Campingplassen ligger ca 1 km syd for Svelvik sentrum og den inngår i et flott kulturlandskap omgitt av fruktgårder. Plassen er familievennlig, med gode bademuligheter for både liten og stor. Vi har god kapasitet på sanitæranlegget, og vi får skryt for renholdet.

Vi tilbyr overnatting i hytter og har god plass til for campingvogner, bobiler og telt. Campingplassen har også sesonggjester.

Lekeplass, volleyballbane, minigolf, utleie av kano og kajakk og kro med øl-/vinrettigheter er det også her.


Velkommen til oss!




"Homannsberget Camping ligger idyllisk til ved Drammensfjorden. Campingplassen ligger ca 1 km syd for Svelvik sentrum og den inngår i et flott kulturlandskap omgitt av fruktgårder. På Homannsberget kan du komme med bobil, telt eller campingvogn, eller leie en av hyttene våre. Vi har sesongåpent i perioden 1. mai til 1. september."
Adresse: Strømmveien 55, 3060 Svelvik, Norway
Telefonnummer: +47 33 77 25 63
on.tegrebsnnamoh@tsop
By: Svelvik
Rute: Strømmveien 55
Postnummer: 3060


Anmeldelser
Fin camping med alle fasiliteter. Rette og fine plasser på gress. Litt gammelt servicebygg, men helt og rent. Hyggelig betjening.
Vi har hatt en kjempe fin pinsehelg på campingen! Vi kommer gjerne dit igjen en annen gang! Mvh.Karin og TrulsService: 5/5
Fin plass var der mye før
Fin og roleg plass, veldig reint og trivileg vertskap veldig imøte kommande og stille opp om det skulle vær noko. Her kan ein både bade på ein lang grunn strand og spele minigolf på anlegget. Kan anbefalast på det sterkaste
Fantastisk bukt for barn, her har vi laget gode ferie minner for barna Vi hadde familiehytte nr 1. Stor og fin. H ggelige verter.
Ble godt tatt i mot når vi kom. Etter hvert tok verten inn alt for mye vogner og det ble slett ikke koselig når man må nesten sitte på fanget til naboen for å spise. Sa i fra ,men ble møtt med arroganse.Han var rett og slett uhøflig.Drar på ferie for å kose seg,men det ender opp med å reise hjem. Opprettholder ikke smittevern samt brannvern da vi står tett opp i hverandre under 3 meter.Får samt spydigheter dagen da vi drar. Kommer ikke til å besøke denne plassen senere.Takk for meg.
Moderne opplegg med adgangskort, port, egnet tømmeplass for spillvann for campingbil, rene sanitæranlegg, pub utenfor området og generellt god service. Mangler likevel det lille ekstra for å få 5 stjerner. Puben viser ikke fotballkamper faktisk ingen tv i det hele tatt stranden er veldig langgrunn, med gjørmete sandbunn, lekeplass nede ved vannet er fin, men apperatene som er av tre viser at de ikke er vedlikeholdt med maling, slik at de sprekker litt opp. Generelt er det rolig og stille, og helt greit. Minigolfbane finnes også på stedet. Det er ingenting stort som aktivt trekker ned, men heller ingenting som trekker plassen opp til em 5'er. For 450,-/natt for en campingvogn med to voksne og to under 4 ble det litt lite for oss for prisen.
Bærer preg av "Norsk Campingplass", helt greit.. Men det meste er klar for en oppdatering, blant annet hjemmeside, informasjon i forkant av opphold, kart av hytter/kjøreveier, sanitæranlegg.. Når til og med stolpen som holder kortleserbom er skeiv, da skjønner man resten. Litt stell av førsteintrykk hadde gjort underverker, og dermed hevet min rangering til 5/5. Gresset var pent klipt på hele plassen, fin lekeplass til barna, så pluss der! God innsats, men fremdeles litt å gå på.. :
Veldig fin badestrand. Stor gresslette man kan finne seg plass på. Det er satt ut benker og bord. Mulighet for dusj i fjæra er det også. I tilknytning til gressletta er det også et lekeområde med husker, klatrestativ, sandkasse o.l. Det er veldig langrunnt her så passer veldig godt for små barn. Vår datter på 8 liker seg også veldig godt her. Mulighet for å bruke toalettene som tilhører campingplass. Kunne vært satt opp søppelkasser i umiddelbar nærhet til gressletta.
Trivelig camping fin beliggenhet, hyggelig og service vennlig vertskap. Ikke nytt sanitæranlegg men veldig rent og i orden, flere plasser hvor man kan tømme camping toalett på plassenFin strand , og flotte turmuligheter oppe i Åsen. I tillegg har de en liten koselig kro med øl/vin rettigheter. Vi prøvde noe leskende men ikke mat denne gangen. Men det så ut til og være en enkel og grei meny som passer både voksne og barn.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Homannsberget camping - Offisiell side.

Svelvik feriehusutleie

åpningstider, plassering. Strømmveien 55 svelvik rekreasjonsområde kart bykart, satellitt visning. Homannsberget camping - Offisiell side adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Homannsberget camping - Offisiell side. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Homannsberget camping - Offisiell side med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Homannsberget Camping Homannsberget Camping 35 meter Fantastisk plass hele sommeren,hyggelige mennesker og masse aktiviteter for store og ...
Malua Bay Summer House Malua Bay Summer House 5 km Our summer house on Drammensfjorden.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler