facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HonSan

HonSan

Info

HonSan ønsker nye og gamle gjester velkommen til et asiatisk måltid i trivelige omgivelser. Vi byr på moderne Dim sum og Stir fry retter fra Kanton-kjøkkenet med inspirasjon fra Szechuan områdene.

Historie

HonSan ønsker nye og gamle gjester velkommen til et asiatisk måltid i trivelige omgivelser. Vi byr på moderne Dim sum og Stir fry retter fra Kanton-kjøkkenet med inspirasjon fra Szechuan områdene. Vi tilbyr en innholdsrik vinliste der våre gjester kan finne eksempler på de beste vinene i verden.

Adresse: Stortingsgt. 8, 0161 Oslo, Norway
Telefonnummer: (+47) 22422008
By: Oslo
Rute: Stortingsgt. 8
Postnummer: 0161


åpningstider

Mandag: 14:00 - 23:00
Tirsdag: 14:00 - 23:00
Onsdag: 14:00 - 23:00
Torsdag: 14:00 - 23:00
Fredag: 14:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 23:00
Søndag: 14:00 - 22:00


relaterte søk: honsan restaurant meny, dinner oslo, honsan restaurant buffet, dim sum oslo, kinesisk buffet oslo, mahayana, stortingsgata 8, restaurant oslo
Anmeldelser
God mat og godt konsept. Men minus ift. betjening som var vanskelig å få tak i for drikke og regning samt treigt påfyll i buffet
De påstår at maten er autentisk kinesisk og ikke spesielt tilpasset norske ganer. Jeg vet ikke om det stemmer, men maten var iallfall bedre og mer spennende enn mange andre kinesiske restauranter jeg har vært på. Litt små porsjoner vitner kanskje om at maten er tilpasset kinesiske mager også.
Var der i noen timer med familien og vi bestilte en 6-retters. Selve maten var god. Litt små porsjoner, men vi ble greit mette. Lokalet derimot var kjempe kaldt! Så om du ikke liker å fryse mens du sitter på restaurant så kle deg godt om du skal hit!
Kjempegod mat og super service. Rent og pent i alle rom
Maten helt alright, men service var i dag treg. Vi var der ca 3 og en halv time, nesten 1 time mellom hver av rettene! Hatt bedre og raskere service der tidligere.
God mat og god service!
God service, snille folk og kjempe god mat
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HonSan. Stortingsgt. 8 kart bykart, satellitt visning. HonSan adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HonSan. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HonSan med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler