facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hornsjø Høyfjellshotell

Adresse: 1845 Hornsjø Vegen, 2636 Øyer
Telefonnummer: +4761264064
By: Øyer
Rute: 1845 Hornsjø Vegen
Postnummer: 2636



relaterte søk: Hornsjøen hotell, Hornsjø kart, Den reisende folkehøyskole, Hornsjøvegen bom
Nærliggende lignende selskaper
Gaia Tapas Gaia Tapas 12 km Veldig god mat og service. Må prøves når du er på Sørenga.
Anmeldelser
Hornsjø Fjellhotell er for tiden stengt for vanlig besøk da det er utleid.
Stort, rent og fint hotellrom med oppusset bad. Nydelig hjemmelaget 3-retters middag hver dag og god frokost med godt utvalg. Litt slitent ellers på hotellet, men det har mye sjarm. Utrolig hyggelig og serviceinnstilt betjening.Rom: 4/5
Stedet ligger fint til og er et flott utgangspunkt for å sykle eller gå turer. Rommet vårt var greit relativt nylig renovert?. Hotellet er laaangt over sin glansperiode, og har stooort behov for oppussing. Personalet vi traff på i resepsjonen var hyggelig og visste sånn noenlunde hva de drev med. Personalet i spisesalen var hyggelige de også, men - vel jeg lar være å kommentere.... Min kone og jeg har erfaring fra servering og service, og så det komiske i det hele. Ikke ha for store forventninger til stedet.
Hadde vært et helt greit hotell hadde det ikke vært for bade. Det lukta mugg, var ikke vaska, gulvbelegget hadde spruket opp flere plasser og dusjforhenget hadde masse mugg flekker på seg. Etter en dusj følte man seg mer skitten en før man dusjet. Savnet også en tv eller mer stabilt nett på rommet.Rom: 1/5
Vi fikk et fint rom med forholdsvis nytt bad og var veldig fornøyd med det. Våre reisevenner fikk like fint rom, men med et eldre bad. Hotellet bærer preg av slitasje og trenger nok en oppussing. Deler av hotellet var avstengt for oppussing. Gardinene mot morgensolen bør være mørkere, da det ble veldig lyst tidlig. Ellers synes jeg at vi hadde et veldig fint opphold med hyggelig betjening og vi trivdes mer og mer.
En gammel stjerne som ikke skinner like mye som i glansdagene, men som er en fin destinasjon både om sommeren og vinteren. Avstanden fra for eksempel Pellestova er fin både med ski om vinteren eller sykkel om sommeren. Her får du kjøpt både litt mat og drikke som kan nytes med utsikt over hornsjøen.
Nokså slitent sted, men med en viss sjarm. Det alternative skolemiljøet setter også sitt preg på stedet, med vegansk meny og unge medarbeidere fra ulike land. Jeg gjestet bare kaféen, der jeg fikk en for liten porsjon uspesifisert men god grønnsaksuppe.
Flott å ha et mål for skituren. Bærer ikke preg av å være mer slitt enn sist jeg var her for 10 år siden. Fikk kjøpe etterlengtet sjokolade og hadde hele spisesalen for meg selv. Veldig stille.
Fin beliggenhet, rimlig pris, flott utsikt over fjellene. Koselig betjening. Stort pluss at hotellet er hundevennlig. Deler av hotellet er av ganske enkel standard, slitt og er under oppussing, men fellesområdene er fine og har flott utikt over fjellene. De serverte en veldig god hjemmelaget suppe med nylaget brød til forretene. Resten av maten var enkel og det var ikke helt hotellstandard, men det smakte godt.
Flisene på badet var mugne, dusjforhenget hadde flekker og fant også hår i vasken.. maten var heller ikke spesielt fancy.Rom: 2/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler