facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Horten Grill og Musikk

Info

Horten Grill og Musikk er i overkant opptatt av grill og musikk. Følg med og få tips om grilling og utstyr.

Historie

Horten Grill og Musikk kan hjelpe deg med sommerarrangementet eller vennefesten. Vi planlegger arrangementet og menyen sammen med deg, besørger innkjøp, matlaging på grill og serverer deg og dine gjester. Etter maten kommer musikken som serverer et knippe melodier du trodde du hadde glemt.

Adresse: Røreåsveien, 3183 Horten
Telefonnummer: 90120192
By: Horten
Rute: Røreåsveien
Postnummer: 3183


Anmeldelser
God mat. Kjapp servering, også ved hjemlevering. God pris og service.Mat: 4/5
Super mat, men i det siste virker det som at man får litt mindre mat når man bestiller utkjøring
Nydelig kebab. Medium sterk er sterk nok. De som jobber her har skjønt det.Mat: 5/5
Sterk og medium var relativt «søt» i forhold til det vi er vandt til. Gikk veldig raskt før maten var klar. Bra kjøtt, myk og smakfull. Veldig hyggelige ansatte!
Kebaben var god, likte at de gir litt mer kjøtt enn de fleste, men pitabrødet var tykt og hardt. Ikke på en god å knasende måte. Falafelen var god i smak men litt for hard. Var også hyggelig at maten ble servert til bordet, kanskje fordi vi bestille med tallerkener? Tror ikke jeg kommer tilbake hit
Jævlig god mat, beste grillen i Horten + eneste i Horten som er på foodora
God kebab.litt tørr hamburger men generelt bra matMat: 3/5
Hyggelig betjening, men kebaben kunne vært bedre. Bestilte middels og var ikke sterkt i det hele tatt. Godt kjøtt og raskt ferdig. Hadde vært bedre om de separerte grønnsakene og la kjøttet over frisen. Litt slitte lokaler, men totalt sett en grei opplevelse.
Etter å ha spist haugevis av kebaber i Oslo så var denne veldig bra. Ikke MUK kjøtt men døner kjøtt. Eneste som var litt kjipt var pita brøden og prisen. Ellers en veldig bra kebab!
Egentlig er det kjempegod service! De er alltid blideJeg er en sånn kunde som alltid ber om ekstra saus og dressing, de vil aldri ta seg betalt........ Men noen av de ansatte trenger å lære mer norsk. Ikke bestandig det er like lett å få de til å forstå. Og de trenger kurs i å steke biff. De veit ikke hva medium stekt er, alt blir godt stekt!!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Horten Grill og Musikk.

Horten bar & grill

åpningstider, plassering. Røreåsveien horten kjøkken/matlaging kart bykart, satellitt visning. Horten Grill og Musikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Horten Grill og Musikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Horten Grill og Musikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Skybar & GRILL Skybar & GRILL 4 km Alle Rettigheter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler