facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Horten Legevakt

Adresse: Harald Pedersensgate 9, 3182 Horten
Telefonnummer: +47 33 08 70 00
By: Horten
Rute: Harald Pedersensgate 9
Postnummer: 3182



relaterte søk: Legevakt Horten telefon, Kommuneoverlege Horten, Horten kommune tlf, Horten kommune ansatte, Horten kommune innsyn, Horten kommune helse- og omsorg, Kommunestyre Horten, Horten kommune tildelingskontoret
Anmeldelser
Feildiagnostisert for to forskjellige ting der oppe på samme dag for noen uker siden. Supert. De fant helt andre ting på Tønsberg akuttmottak og det var faktisk mer alvorlig enn de trodde i Horten. Pluss at de er dårlige på service og rett og slett frekke og nedlatende. Neste gang drar jeg rett til Tønsberg, der har de i det minste medmenneskelighet og bryr seg om folk som har vondt. Betaler gjerne full pris på taxi til legevakta i Tønsberg, Horten legevakt drar jeg i hvertfall IKKE til én gang til.
Opplevde å bli hørt og møtt av telefonvakten, og mitt behov for undersøkelse ble tatt på alvor. Ble satt opp til time senere på kvelden, og ble trygg av å høre at jeg kunne ringe på nytt om jeg ble dårligere før timen. Legen som tok i mot meg var respektfull, grundig og gjorde meg trygg. Han gav adekvat medisin, og god informasjon om medikamentene og hva jeg kunne gjøre videre. Takk for at Legevakten Horten finnes, og for all god hjelp. Dere er gull!
Fikk intense smerter i ryggen og skjelvinger plutselig i natt, og dro på legevakta natt til i dag 2.2.23. Ble møtt av en resepsjonist med anklagende tone, at jeg bare skulle reise meg, dra hjem og ta paracet. Hun sa «De symptomene har jeg aldri hørt om før og noen tåler smerte bedre enn andre for å si det sånn». I tillegg til å gjøre narr av posisjonen jeg satt i da jeg hadde det veldig vondt og følte meg sårbar. Fikk omsider god hjelp av en lege, som fant ut at jeg hadde nyrebekkenbetennelse. Hun bekreftet at dette gjør ekstremt vondt og jeg følte meg da sett. Jeg opplevde kundeservicen i resepsjonen her som veldig lite proffesjonelt og ivaretagende.
Veldig behjelpelig når man trenger det. Man blir tatt godt hånd om når man kommer dit. Til tider litt lang ventetid, men det er veldig godt å kunne ha denne tjenesten her i Horten. Takk for god innsats!
Veldig frekke ansatte som verken har lært seg manerer, omsorg eller å være profesjonell! Hmm, er de i det hele tatt utdannet? Burde undersøkes.
Etter å ha vært her og fått antibiotika, forverret min situasjon seg mye utover natta. Jeg ringte de opp igjen da jeg hadde sterke magesmerter. De sa at jeg fikk være tålmodig og tåle at det var vondt,og at det tar tid å bli bedre. Resepsjonisten og legen var sure og fikk null forståelse for at jeg var sykere enn de beregnet. De nektet å overføre meg til samtale med legevakt og fraråder meg å ringe ambulanse. Jeg dro til Tønsberg legevakt og ble lagt inn på sykehus etter de gjorde grundige undersøkelser,noe Horten legevakt ikke gjorde da jeg var der.
Ingen kjekk opplevelse å bli avvist og har måtte snu i døra, når en ikke føler seg bra og har behov for legekonsultasjon. Første gang jeg har opplevd. Dårlig service.
Virkelig ingen hjelp og få. -Dette kan stemme det ut ifra alle andre anmeldelser jeg ser her på Google. Hun jeg snakket med i telefonen kl 3 på natten sa til meg det at legen ikke var tilgjengelig på natten. Jeg fikk ikke time før 1600 dagen etterpå. Det er selvfølgelig helt greit, men da forventet jeg ordentlig HJELP. Hun i telefonen sa jeg fikk en time hos en bra lege og jeg skulle få alt hjelp jeg trengte. Rønken etc. PUH! Langt ifra:. Men prøv å vær litt mer behjelpelig som hun legen ikke var. Hun ba meg rett og slett å dra. «KOM DEG UT, du har ingenting å gjøre her!» og det var rett etter jeg hadde satt meg. Hun hevet stemmen til meg og besøket varte kanskje toppen 2-3 min. Ganske ufint av en lege å avvise en pasient på denne måten. Dette går ikke an :! Hun burde hat en stor huskelapp teipet på det veggområdet hun har blikket på ofte der det kunne stått. «Vær hyggelig» :. Aldri hit igjen viss mulig! Viss det hadde hvert mulig med 0 stjerner så hadde jeg valgt det :! Ganske så elendig
Fy fader noen av dem er utrolig lite forståelsesfull og ikke menskelige!!! Ingen hjelp å få her hvis du har store smerter!! De bryter løfter, drøyer til neste vakt kommer og den vakta sier noe HELT ANNET OG DA FÅR DU IKKE DEN HJELPEN FØRSTE VAKTA SA DU SKULLE FÅ!!!! Tønsberg Legevakt reddet meg!!
Veldig misfornøyd med alt egentlig. Legene var dårlig på å kommunisere, sykepleierne også. De som sitter i resepsjonen er rett og slett frekke. Vært her 2-3 ganger, drar aldri hit igjen. Har aldri blitt behandlet verre av folk som liksom skal ta vare på andre mennesker.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Horten Legevakt med offentlig transport


Arne Beckers gate 27 450 meter
71
Grønligata 470 meter
71
Holtandalen 490 meter
71

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler