facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Horten Montessoriskole

Horten Montessoriskole

Info

Vi er en privat grunnskole (1.-7.trinn) basert på Maria Montessori sin pedagogikk. Skolen ligger usjenert til langs RV 310 på Falkensten mellom Horten og Nykirke, med nærhet til skog, innsjø, idylliske Løvøya og flott turterreng tett inntil skolen.

Historie

På Falkensten har det vært skole siden 1854. Da det ble vedtatt at skolen skulle legges ned i 2005, var det mange som kjempet for en ny start. Kampen ble vunnet og skolen fikk leve. Falkensten Montessoriskole startet opp, med godkjenning fra Utdanningsdirektoratet, høsten 2011.

Skolen drives etter Maria Montessoris prinsipper. Hun hadde et vitenskaplig og helhetlig syn på opplæringen, og la grunnlaget for en pedagogikk som nå, mer enn 60 år etter hennes død, fremdeles er moderne og banebrytende.

Riktignok er vi små, men vi har funnet vår plass som eneste montessoriskole i Horten, -byen mellom Tønsberg og Holmestrand.

- En liten skole, - med et stort hjerte.

Adresse: Falkenstensveien 349, 3189 Horten
Telefonnummer: 904 03 402
By: Horten
Rute: Falkenstensveien 349
Postnummer: 3189



relaterte søk: montessori ungdomsskole, montessori barnehage pris, montessori fredrikstad
Nærliggende lignende selskaper
Nordskogen Skole Nordskogen Skole 2 km dette er mobbing på fult nivå
Holtan Holtan 3 km Holtan ungdomsskole er en ungdomsskole i Horten i Vestfold. Skolen er én av Horten ko...
Sentrum Skole Sentrum Skole 4 km Da jeg gikk der var det helt forferdelig. Var altfor mange elever, og ikke nokk lærer...
Granly Skole Granly Skole 5 km Sorry men jeg likte aldri skolen
Granly skole, Horten Granly skole, Horten 5 km Flott nybygd skole med lange tradisjoner, store uteområder og fantastiske lærere og a...
Lysheim Skole Lysheim Skole 6 km Oversatt av Google dritskole Original dritskole
Anmeldelser
Horten Montessori er ikke til å kjenne igjen av hva det en gang var. I dag er den et hån mot Maria Montessori og alt hun sto for.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler